Detaylar
Kim cevapladı?monitortavsiye01
Becerikli
Ücretli mi bu?
Yok hocam ücretsiz. Bir aileye girdiğinizde o ailede olanların oyunlarını oynayabiliyorsunuz.
monitortavsiye01
Becerikli
Anladım. Sizde Rust var mı göremedim. Arkadaşım için soruyorum. Eğer Rust olan biri varsa bana ulaşabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuya dair bir ekleme yapmak isterim. Aile kütüphanesinden yararlanmak için hesapları aynı ağ üzerinden bağlamanız gerekiyor. Farklı ağ üzerinden daveti kabul etmeye çalışırsanız hata veriyor, kabul etmiyor.
Örneğin siz birisine davet attınız diyelim, onun hesabına girip daveti onaylamanız gerekiyor aynı ağ üzerinden. Yani birbirinize hesap bilgisini vermeniz gerekiyor bu aşamada. Tercih size kalmış yani. Güven gerekiyor.
Bilginize.
Örneğin siz birisine davet attınız diyelim, onun hesabına girip daveti onaylamanız gerekiyor aynı ağ üzerinden. Yani birbirinize hesap bilgisini vermeniz gerekiyor bu aşamada. Tercih size kalmış yani. Güven gerekiyor.
Bilginize.
Direkt davet gönderince sorun olmuyor diye biliyordum hocam. Öyle bir durum olursa gelmek isteyenin kararına kalmış tabi.Örneğin siz birisine davet attınız diyelim, onun hesabına girip daveti onaylamanız gerekiyor aynı ağ üzerinden. Yani birbirinize hesap bilgisini vermeniz gerekiyor bu aşamada. Tercih size kalmış yani. Güven gerekiyor.
Maalesef öyle olmuyor. Siz birisine davet attınız diyelim, eğer aynı evde değilseniz onun hesabına girip daveti kabul etmeniz gerekiyor. Farklı ağ üzerinden kabul etmeye çalışırsanız hata veriyor, katılamıyorsunuz. Daha geçen arkadaşlarımla yaptık.Direkt davet gönderince sorun olmuyor diye biliyordum hocam. Öyle bir durum olursa gelmek isteyenin kararına kalmış tabi.
O yüzden rastgele kişileri aileye eklerken bunu da dikkate almak gerekiyor. Yaşanabilecek sorunlarda sorumluluk size ait
Veira
Başarılı
Önceden öyleydi, evet. Şu an böyle bir ek koşul isteniyor.Direkt davet gönderince sorun olmuyor diye biliyordum hocam. Öyle bir durum olursa gelmek isteyenin kararına kalmış tabi.
Ben de arkadaşımı aileye öyle eklemiştim. Yani maalesef bu kötü bir durum. Gelmek isteyen olursa ona kalmış. İsterse ben gir-çık yaptıktan sonra şifresini değişir.Maalesef öyle olmuyor. Siz birisine davet attınız diyelim, eğer aynı evde değilseniz onun hesabına girip daveti kabul etmeniz gerekiyor. Farklı ağ üzerinden kabul etmeye çalışırsanız hata veriyor, katılamıyorsunuz. Daha geçen arkadaşlarımla yaptık.
O yüzden rastgele kişileri aileye eklerken bunu da dikkate almak gerekiyor. Yaşanabilecek sorunlarda sorumluluk size ait![]()
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-