Şu anda güncel olarak PC için Cloud 2 kullanıyorum ama kulaklarımı ağrıttığı için yeni bir kulak üstü kulaklığa geçeceğim. Aynı zamanda dışarıda kullanmak için 6.000 TL'ye AirPods 4 alacağım.

Düşündüm de AirPods'u da PC'de kullansam ve PC'ye kulaklık almasam işimi görür mü? Genel olarak PC'de FPS oyunları oynamıyorum, sadece arada bir sıkıldığım günler CS 2 giriyorum.

Ben AirPods Pro 1 kullanıyorum hocam, gayet iyi iş görüyor. Hem video izleme, müzik dinleme hem de oyun oynama için kullanıyorum. Oyunlarda iyi ses kasılıyor.

Ben AirPods Pro 1 kullanıyorum hocam, gayet iyi iş görüyor. Hem video izleme, müzik dinleme hem de oyun oynama için kullanıyorum. Oyunlarda iyi ses kasılıyor.

Ağrı yapıyor mu hocam? Benim için en önemli şey rahatlık zaten normalde kulak üstü kullanırdım daha rahat diye ama Cloud 2 artık rahatsız etmeye başladı.

@Nelson Van Alden
Çok uzun süreler veya çok yüksek ses seviyesinde kullanmadığınız sürece ağrı vs. yapmaz hocam, en azından benim deneyimlediğim bu şekilde. Belki AirPods Pro'nun silikonlarından dolayı da böyle deneyimlemiş olabilirim. AirPods 4 alırsanız silikonsuz olduğu için muhtemelen daha da konforlu olacaktır.