2 hafta önce AirPods Pro satın aldım. Sağ kulaklıkta bir sıkıntı yokken sol kulaklık güçlü durmuyor ve bir süre sonra kendini bırakmaya başlıyor. Haliyle gürültü engelleme de doğru çalışmıyor ve sürekli kulaklığa müdahale etmem gerekiyor. Tüm kulak uçlarını denedim, ancak bir sonuç alamadım. Önceden Jabra Elite 3 kullanıyordum, böyle bir sorunu hiç yaşamamıştım. AirPods Pro'da böyle bir sorun yaşamak şaşırtıcı geldi. Apple Store'dan alsaydım iade edecektim. Ancak Vatan'dan aldım ve iade edebileceğimi sanmıyorum. Ne yapabilirim?

Evet kulağın büyükse Apple'ın yapacağı fazla bir şey yok :D
Kulağım çok da büyük değil. Large olan kulak ucu da fazla büyük geliyor kulağıma. Daha önce bir sürü kulaklık kullandım, böyle bir sorun yaşamadım. Eski kulaklıklarım ile tek farkı kulak ucunun oval olması. Apple reis farklı olacağım diye hoparlör kısmını oval bir tasarım yapmış. Araştırdığım kadarıyla tek sorun yaşayan da ben değilmişim.

Kulağım çok da büyük değil. Large olan kulak ucu da fazla büyük geliyor kulağıma. Daha önce bir sürü kulaklık kullandım, böyle bir sorun yaşamadım. Eski kulaklıklarım ile tek farkı kulak ucunun oval olması. Apple reis farklı olacağım diye hoparlör kısmını oval bir tasarım yapmış. Araştırdığım kadarıyla tek sorun yaşayan da ben değilmişim.

Hiç kullanmadım ki ne bileyim ben Xiaomi'nin kulaklığını kullanıyorum. Onu da abim ödünÇALdı zaten :(