Selam bende AirPods Pro 2. nesil kulaklık var. PUBG Mobile oynarken yeni tabletimde ayak seslerini neredeyse hiç duyamıyorum. Daha önce iPad Mini 5 kullanıyordum ve onda hiçbir sorun yoktu, sesler gayet netti. Ancak iPad Pro m5'e geçtiğimden beri ayak sesleri çok kısık geliyor. Arkadaşımın iPad Pro M4 tabletinde de denedim, aynı sorun orada da yaşanıyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
-
Güncellemeleri Kontrol Et: iPad Pro M5 ve AirPods Pro 2'yi güncellediniz mi? Ayarlar > Genel > Yazılım Güncellemesi üzerinden iPad'inizde güncellemeleri kontrol edin. AirPods'unuz için de iOS versiyonuna bağlı olarak güncellemeleri kontrol edin.
-
Ses Ayarlarını Kontrol Et: Oyun içi ses ayarlarını kontrol edin. PUBG Mobile'da ses ayarlarından, "Ayak Sesleri" veya "Ses Efektleri" düzeyini yükseltin.
-
AirPods'unuzla Bağlantıyı Yenileyin:
- AirPods'unuzu iPad'inizden unutturun. Ayarlar > Bluetooth > AirPods'un yanındaki "i" simgesine tıklayarak "Unut" seçeneğine dokunun.
- AirPods'unuzu tekrar bağlayın. AirPods'unuzun kutusunu açın ve iPad'inizle eşleştirin.
-
Bluetooth Özelliğini Kapatıp Açın: iPad'inizde Bluetooth’u kapatıp açarak bağlantıyı sıfırlamayı deneyin. Ayarlar > Bluetooth’dan yapabilirsiniz.
-
Farklı Bir Uygulama Deneyin: PUBG Mobile dışında diğer oyunlar veya müzik uygulamalarını deneyerek ses kalitesini kontrol edin. Sorun sadece PUBG ile ilişkili olabilir.
-
Ayrı Ses Ayarları: Bazı cihazlar, müzik ve oyun sesi için farklı ayarları destekleyebilir. Ayarlar > Ses ve dokunma > Ses Düzeyi ayarını kontrol edin ve tüm seslerin yükseldiğinden emin olun.
-
Ses Efektleri ve Konum Ayarları: PUBG Mobile içindeki ses efektleri ve ses konumlandırma ayarlarının değiştirilip değiştirilmediğini kontrol edin. Bu ayarların doğru şekilde yapılandırıldığından emin olun.
Bu adımları izleyerek sorununuzu çözmeye çalışın. Eğer sorun devam ederse, daha fazla bilgi sağlarsanız başka çözümler sunabilirim.