Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 7 Ocak 2024
- Makaleler
- 9
Üstünde elma logosu olan her şey böyle. Bir sebep aramaya gerek yok.
Isin icine Apple girince mantigi cope atmak gerek. Kulakligin hitap ettigi kitle parasinin karsiligini arayan kitle degil cunku.
Kulagimda epil kulaklik olsun, ucayim kacayim diyen tiplere hitap ediyor. Isin ekosistem tarafi da var tabii.
Kulagimda epil kulaklik olsun, ucayim kacayim diyen tiplere hitap ediyor. Isin ekosistem tarafi da var tabii.
- Makaleler
- 4
Klasik Apple işte.
- Makaleler
- 1
Elma logosunun maliyeti bu.
Kulaklık ararsan Sony veya Sennheiser al geç dâhâ iyi.
- Makaleler
- 4
Bundan daha iyi kulaklıklar vardır. Yoksa bir elma logosu için alacaksan karar senin dostum.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Hocam ben normalde Huawei kulaklık kullanıyorum ama etrafıma bakıyorum herkes AirPods kullanıyor kendi kendime düşündüm herkeste olduğuna göre bayağı kaliteli bir ürün girdim fiyatına baktım ne kadar kaliteli olursa olsun 329 Dolar'a kulağımıza taktığımızda uçmuyorsa o kulaklık değmez bu paraya popüler kültür işte.Elma logosunun maliyeti bu.
Çünkü Apple.
- Makaleler
- 1
Yurt dışında yaşayan eleman değil miydin sen? Oradaki Apple markasının yarattığı kültürü en iyi senin bilmen lazım.Hocam ben normalde Huawei kulaklık kullanıyorum ama etrafıma bakıyorum herkes AirPods kullanıyor kendi kendime düşündüm herkeste olduğuna göre bayağı kaliteli bir ürün girdim fiyatına baktım ne kadar kaliteli olursa olsun 329 Dolar'a kulağımıza taktığımızda uçmuyorsa o kulaklık değmez bu paraya popüler kültür işte.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-