3 3855 Uzman Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 63 Beğeniler 29 1 Nisan 2024 #31 tear dedi: Eki Görüntüle 31676 329 dolarlık ne gibi bir özelliği olabilir? uçuyor falan herhalde. Bu parayla 2 hafta dışardan yerim ben, sizce verilen paraya değer mi? Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki ürünlerin ne özelliği varsa sanırım Airpods Pro'da da aynı özellikler olması gerekir Dosya Ekleri Opera Anlık Görüntü_2024-04-01_212621_www.hepsiburada.com.webp 18,3 KB · Görüntüleme: 80
tear dedi: Eki Görüntüle 31676 329 dolarlık ne gibi bir özelliği olabilir? uçuyor falan herhalde. Bu parayla 2 hafta dışardan yerim ben, sizce verilen paraya değer mi? Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki ürünlerin ne özelliği varsa sanırım Airpods Pro'da da aynı özellikler olması gerekir
ZCPS21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.010 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 6.273 1 Nisan 2024 #32 Albus Dumbledore dedi: Q30 bugün aldım gayet güzel ancak ekolayzer ayarı ses kalitesini daha güzelleştirebilir diye düşünüyorum. Mikrofonu bi beklentimin altında kaldı, ANC güzel çalışıyor şu anlık deneyimlerim bunlar. Genişletmek için tıkla... Mikrofon ve ANC deneyimini önemsemiyorum, ses deneyimi için almayı düşünüyorum modeli. 4433 dedi: Q30 alınır. Link; Her bütçeye en iyi kablosuz kulak içi kulaklıklar Genişletmek için tıkla... Ürünü takipteyim, sadece önceliğim değil.
Albus Dumbledore dedi: Q30 bugün aldım gayet güzel ancak ekolayzer ayarı ses kalitesini daha güzelleştirebilir diye düşünüyorum. Mikrofonu bi beklentimin altında kaldı, ANC güzel çalışıyor şu anlık deneyimlerim bunlar. Genişletmek için tıkla... Mikrofon ve ANC deneyimini önemsemiyorum, ses deneyimi için almayı düşünüyorum modeli. 4433 dedi: Q30 alınır. Link; Her bütçeye en iyi kablosuz kulak içi kulaklıklar Genişletmek için tıkla... Ürünü takipteyim, sadece önceliğim değil.