Elektronik AJAZZ AJ159 1.487,07 TL

Aklıma soktunuz şimdi. :D Uzun zamandır içimde bir kablosuz mouse hasreti var, bu mouse'a gerçekten iyi diyorsanız, fiyatı da güzelse düşünebilirim.

PTT sitesi bana hiç güven vermiyor. Daha önceden 1-2 tane ürün almıştım. Hatta bir ürünün gelmesi geciktiğinden siparişi iptal edecektim, iptal sistemi diye bir şeyleri yok. Destek vb. darladım. İade etmek yerine satıcıya baskı yaptılar ve sonunda gönderdi. Yine de orada güvenim kırıldı. Çünkü eski usul eposta ile falan ulaşıyorsunuz. Eskinin Gittigidiyor gibi kullanılıyor. Çakal satıcılar için güvenli alan diyebilirim. Ben ₺100 fark verip en kötü Trendyol'dan alırdım.

PTT sitesi bana hiç güven vermiyor. Daha önceden 1-2 tane ürün almıştım. Hatta bir ürünün gelmesi geciktiğinden siparişi iptal edecektim, iptal sistemi diye bir şeyleri yok. Destek vb. darladım. İade etmek yerine satıcıya baskı yaptılar ve sonunda gönderdi. Yine de orada güvenim kırıldı. Çünkü eski usul eposta ile falan ulaşıyorsunuz. Eskinin Gittigidiyor gibi kullanılıyor. Çakal satıcılar için güvenli alan diyebilirim. Ben ₺100 fark verip en kötü Trendyol'dan alırdım.
Ürün geliyor gelmesine de müşteri hizmetleri çok kötü. Canlı destek yok, en başta oradan patlıyor. Trendyol'da 1.519 TL. 32 TL daha koyulur Trendyol'dan alinir. 100 TL bile değil aradaki fark.

Aj159 Pro modelini 700 TL'ye aldım vergi dahil. İnstagram da temu indirim reklamı çıkıyor bazen, ben oradan 107TL + vergi ile 700TL oldu. 1 hafta da geldi. Vergi indirimsiz fiyattan hesaplandığı için o kadar çok çıkıyor. Bence temudan indirim kovalayın.

Geri
Yukarı Alt