Blood

Uzman
Yer
RİZE
Fareyi açık konuma alınca dip ses geliyor. Bu nasıl mümkün olabilir? Şarja takınca ses çıkmaya başladı ilk böyle fark ettim. Elime aldım baktım ses gerçekten içinden geliyordu. Kapalı konuma çekince ses yoktu. Ayrıca bilgisayarda bu sıra oyun oynarken donmalar oldu. Bayağıdır kullanıyorum, şu sıra başladı. Çekince dongleı, bir sorun da kalmadı. Şu an kullanmıyorum, sorun ne acaba? İçinden ses gelmesi doğal mı? İlk defa böyle bir şey yaşadım.

Fareyi açık konuma alınca dip ses geliyor. Bu nasıl mümkün olabilir? Şarja takınca ses çıkmaya başladı ilk böyle fark ettim. Elime aldım baktım ses gerçekten içinden geliyordu. Kapalı konuma çekince ses yoktu. Ayrıca bilgisayarda bu sıra oyun oynarken donmalar oldu. Bayağıdır kullanıyorum, şu sıra başladı. Çekince dongleı, bir sorun da kalmadı. Şu an kullanmıyorum, sorun ne acaba? İçinden ses gelmesi doğal mı? İlk defa böyle bir şey yaşadım.
Dip ses dediğiniz elektrik sesi gibi mi?

Aynı mouse'u az önce kulağıma aldım ve dinledim, bunda da var. Normal bir durum anlayacağınız, hatta yanımdaki MSI GM08' e de baktım, onda da var. Donmanın sebebi acaba mouse'u sürücü ayarlarından 4-8K işaretleme hızına çekmeniz olabilir mi?
Sensör çalışma sesi hocam. HZ düşürürse bir ihtimal azalır belki.

1k da kullanıyorum oyun dışında. Her türlü ses var. İlk zamanlar demek ki kulağıma gelmiyordu. Şuan kulaklık takmasam çok net algılıyorum şarja koyunca. Stant yerine type-c den şarja taktım ses yine vardı özellikte şarjda aşırı geliyor. İşlemcim 7 9700x donmalar doğal mı çözüldü çıkarınca?

Dip ses dediğiniz elektrik sesi gibi mi?
İnce bir ses.