1730124377766.webp

1730124414105.webp

8K sorun yaratıyormuş NORDIC olmadığı için ama bana özel fiyat bu... Çok kararsızım.

Eki Görüntüle 94212

Eki Görüntüle 94213

8K sorun yaratıyormuş NORDIC olmadığı için ama bana özel fiyat bu... Çok kararsızım.
Bir sorun yaratmıyor, ki 8000'de kullanmazsiniz zaten.

Eki Görüntüle 94212

Eki Görüntüle 94213

996 TL bedava.

Bir sorun yaratmıyor, ki 8000'de kullanmazsiniz zaten.

996 TL bedava.
Neden resmi sitede NORDIC mcu ile sattıkları ürünü burada Telink ve Royuan ile satıyorlar? Reddit'te sorun yaşayanlar hep Telink ve Royuan model kullanıcıları. Neye dayanarak sorun olmadığını söylediniz?

Ayrıca 1k alıcılı versiyonu (AJ159P) vergisiz 548 TL. O da bir seçenek.

Neden resmi sitede NORDIC mcu ile sattıkları ürünü burada Telink ve Royuan ile satıyorlar? Reddit'te sorun yaşayanlar hep Telink ve Royuan model kullanıcıları. Neye dayanarak sorun olmadığını söylediniz?

Bu ürün hiçbir zaman Nordic ile satılmadı. Bir versiyonu var, o da Telink ve Royuan. Apex modelinde hiçbir sorun yaşamadım.

AJ159P çöp, Pro alın.

Hocam fareyi bende sipariş verdim ancak farenin sürücüsünün olup olmadığını bilmiyorum. Farenin sürücüsü var mı? 1k'da kullanmak istiyorum çünkü.