Bu ürün hiçbir zaman Nordic ile satılmadı. Bir versiyonu var, o da Telink ve Royuan.
1730541876224.webp

Kendi sitelerinden direkt ürünü kaldırmışlar: https://ajazzstore.com/products/ajazz-aj159-pro

Sonrasında içeriği ve linki güncelleyerek şöyle bir sayfa yapmışlar: Ajazz AJ159 Series
Burada Royuan yazıyor. Eski linkte Nordic yazıyordu. Ekran görüntüm o eski linkten.

Bu fiyata bedava. M800 Pro'ya 1200 veren buna kesinlikle 1400 vermeli. Satici Ajazz'in kendisi.

@The Man From Earth :(
Bu ürün üretimden kaldırıldı
Ürün ayrıntıları kullanılamıyor. Benzer ürünlere göz at.

Nordic hatalı yazılmış, sonradan fark edip Royuan yapmışlar.
Ürünü üreten markanın bizzat kendi sitesindeki ürün bilgi tablosuna güvenerek normalde Nordic olduğunu fakat ne hikmetse Temu üzerinde satılanların Nordic olmadığını söyledim. Tüketiciyi yanıltan bu içerik ister kasten ister sehven yapılmış olsun her iki durumda da bir pazarlama tuzağına, en hafif tabirle de alıcıyı yanıltmaya sebep olmakta. Ürünün farklı platformlarda yapılan inceleme ve yorumlarına bakıldığında zaten mcu kaynaklı kopma ve gecikme sorunları açıkça ortada. Kaldı ki farklı Türkçe forumlarda da Temu satıcısına konu ile ilgili soru sorulmuş fakat yine ne hikmetse altta bıraktığım bilgilere sahip satıcı, sorulan sorulara ''MCU NEDİR QURBAN?'' tarzında cevaplar vermiştir.

Satıcı:
1730543432091.webp

Ürün sayfasındaki Temu içeriği:
1730543445970.webp

Sonuç olarak hafif tabirle bu kadar karmaşanın (ağır tabirle de hile hurdanın) döndüğü böylesi bir durumda çıkagelip
Bu ürün hiçbir zaman Nordic ile satılmadı. Bir versiyonu var, o da Telink ve Royuan.
diyerek beni yalanlamanız çok acınası oldu. İyi forumlar.

Ürünü üreten markanın bizzat kendi sitesindeki ürün bilgi tablosuna güvenerek normalde Nordic olduğunu fakat ne hikmetse Temu üzerinde satılanların Nordic olmadığını söyledim. Tüketiciyi yanıltan bu içerik ister kasten ister sehven yapılmış olsun her iki durumda da bir pazarlama tuzağına, en hafif tabirle de alıcıyı yanıltmaya sebep olmakta. Ürünün farklı platformlarda yapılan inceleme ve yorumlarına bakıldığında zaten mcu kaynaklı kopma ve gecikme sorunları açıkça ortada. Kaldı ki farklı Türkçe forumlarda da Temu satıcısına konu ile ilgili soru sorulmuş fakat yine ne hikmetse altta bıraktığım bilgilere sahip satıcı, sorulan sorulara ''MCU NEDİR QURBAN?'' tarzında cevaplar vermiştir.

Satıcı:
Eki Görüntüle 95268

Ürün sayfasındaki Temu içeriği:
Eki Görüntüle 95269

Sonuç olarak hafif tabirle bu kadar karmaşanın (ağır tabirle de hile hurdanın) döndüğü böylesi bir durumda çıkagelip

diyerek beni yalanlamanız çok acınası oldu. İyi forumlar.
Sizi yalanladigim falan yok. Markanin üretim ekibi ile yaptigim gorusmenin sonucu hatalı olarak Nordic yazildigini, hatayı düzelttiklerini belirttiler. Kimseyi yalanladigim falan yok, tarafsızım. İyi forumlar size de.

Eki Görüntüle 95266

Kendi sitelerinden direkt ürünü kaldırmışlar: https://ajazzstore.com/products/ajazz-aj159-pro

Sonrasında içeriği ve linki güncelleyerek şöyle bir sayfa yapmışlar: Ajazz AJ159 Series
Burada Royuan yazıyor. Eski linkte Nordic yazıyordu. Ekran görüntüm o eski linkten.
Ekleme: @Toby Fox yapmış olduğu ürün incelemede ''Mouse Özellikleri'' başlığı altında yer verdiği görselde Nordic mcu açıkça görülüyor. O inceleme konusunu yeni gördüm ve arkadaşı da hiç tanımıyorum fakat konuya gelen cevapta sponsorlu içerik olabileceğinden bahsedilmiş. @Toby Fox bu durumu yalanlasa da sponsorluk olup olmadığı konusunda net bir bilgi yok. Başka bir forumda dile getirilen, hatta video ile gösterilen kablosuz bağlantı problemi: Ajazz AJ159 Apex fare takılma yapıyor

Apex modelini satın almayı düşünüyordum, kupon ile vergisiz fiyatı 333 TL'ye geldi bugün ama ''Bu et neden bu kadar ucuz?'' diye sorup yahnisini görünce vazgeçtim. Apex ile pro temelde aynı ürünlerdir. Farklılıklar için ilgili tablolara bakınız.

Amacım benim gibi ürünü almayı düşünen ve araştıran insanları bilgilendirmek. Kaan veya başka herhangi bir kullanıcıyı kötülemek vb. değildir. İyi forumlar.

Ben Ajazz AJ159PRO sipariş etmiştim. Şu an gümrükte, gelince malzeme kalitesi kopma vs. var mı diye yazarım buraya. En kötü iade ederim.

Fare geldi bu gün. Kablosuzda veya kablolu da herhangi bir kopma yok.

Son düzenleme:
Ben Ajazz AJ159PRO sipariş etmiştim. Şu an gümrükte, gelince malzeme kalitesi kopma vs. var mı diye yazarım buraya. En kötü iade ederim.

Fare geldi bu gün. Kablosuzda veya kablolu da herhangi bir kopma yok.
Hayırlı olsun bu süper haber. 8K Hz alıp uzun süre kullanır mısınız? Şarj seviyesine göre stabilite değişiyor mu onu merak ediyorum. Bir de mesafe olarak ne kadar mesafede sorunsuz kullanım sağlıyor?

Hayırlı olsun bu süper haber. 8K Hz alıp uzun süre kullanır mısınız? Şarj seviyesine göre stabilite değişiyor mu onu merak ediyorum. Bir de mesafe olarak ne kadar mesafede sorunsuz kullanım sağlıyor?
Sürücüsünde şarjı rakamla göstermemişler. Anladığım kadarıyla görselle göstermişler sadece. Fotoğrafı buraya bırakıyorum:
1730823308073.webp

Şu an 86 falan sanırım. Şu andan itibaren 8K hertzde kullanmaya başladım şarj bitince güncellerim. Ama ortalama 2 3 günde biter herhalde.

6 7 metre de bile sorunsuzca kullanabiliyorum fareyi daha uzunluğunu test edemedim.

Düzenleme: Biraz oynayınca fark ettim ki Dongle'ı 15 santimden fazla uzağa koyunca ufak ufak takılmalar oluyor. Oyun içinde fark edebilirsiniz. Ancak 15 santimden uzağa koymazsanız problem yok.

Son düzenleme: