Elektronik Ajazz AJ199 $27.99!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Şehinşah
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 869
  • Etiketler Etiketler
    ajazz
Ürünü alırken not kısmına yazabilirsiniz. Ayrıca aldiktan sonra "support@whatgeek.com" mail adresine İngilizce şekilde mail atabilirsiniz her şeyi özetleyen. Evet, üstündeki fiyatı değiştiriyorlar.
Çok teşekkürler AK820Pro alacaktım ama bu yüzden alamamaktan korkuyordum. Almanyada mağazaları mevcut mu acaba?

Hayır öyle bir şey yok, nereden okudunuz bilmiyorum ama onu diyen kişiyi yanlış bilgiden raporlayabilirsiniz. Ürünün fiyatinin 30 Euro'yu geçmemesi lazim.
Bu videodaki tam olarakta benim dediğim gibi diyor.

Yönetmeliği vs. nedir bilmiyorum ancak Epomaker'dan verilen siparişlerde mesela yönetmeliğe uygun olmayan vergilendirme yapılıyordu. Uğraşmanız gerekiyor CİMER'le falan. Her şey yazana göre işlemiyor olabilir.

Acaba gümrükte takılırsa çok vergi çıkar mı ? Vergiyi ödemezsek para iadesi olur mu ?

Kötülemek amaçlı değil ama bu ürün ile ilgili sorun yaşayan pek çok kişi gördüm. Ben de alacakken son anda dönerek almamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…