Ürünü alırken not kısmına yazabilirsiniz. Ayrıca aldiktan sonra "support@whatgeek.com" mail adresine İngilizce şekilde mail atabilirsiniz her şeyi özetleyen. Evet, üstündeki fiyatı değiştiriyorlar.
Hayır öyle bir şey yok, nereden okudunuz bilmiyorum ama onu diyen kişiyi yanlış bilgiden raporlayabilirsiniz. Ürünün fiyatinin 30 Euro'yu geçmemesi lazim.
Bu videodaki tam olarakta benim dediğim gibi diyor.
Yönetmeliği vs. nedir bilmiyorum ancak Epomaker'dan verilen siparişlerde mesela yönetmeliğe uygun olmayan vergilendirme yapılıyordu. Uğraşmanız gerekiyor CİMER'le falan. Her şey yazana göre işlemiyor olabilir.
@Toby Fox hocam bunda sadece 1300 TL mı ödüyoruz yoksa üstüne vergi falan var mı? (Yani kaç ödicem) Öyleyse aj159 pro mu daha iyi aj199 pro mu ve neden, hangisi alınmalı?
@Toby Fox hocam bunda sadece 1300 TL mı ödüyoruz yoksa üstüne vergi falan var mı? (Yani kaç ödicem) Öyleyse aj159 pro mu daha iyi aj199 pro mu ve neden, hangisi alınmalı?
@Toby Fox hocam bunda sadece 1300 TL mı ödüyoruz yoksa üstüne vergi falan var mı? (Yani kaç ödicem) Öyleyse AJ159 Pro mu daha iyi AJ199 Pro mu ve neden, hangisi alınmalı?