9 dolar gümrük değil kargo. Toplam 36 dolar olacağı için gümrükten geçmeyecek büyük ihtimalle.
Evet şimdi farkettim. Kocaman kargo ücretini gümrük sanmışım. Uğraşılmaz o zaman. 30 Euro sınırına kargo ücretini de ekliyorlar diye duydum ben de.

WhatGeek ürün fiyatını 1 dolar gösteriyor alırken rica edince. Sorun olmaz, WhatGeek ile konuşursanız hallederler her şeyi. Destekleri süper, ürün sorun çıkarınca direkt yeni yolluyorlar.

Ayrıca 30 Euro 32 Dolar. Ürünün ana fiyatının 30 Euro'dan fazla olmamasi gerekir doğal olarak. Hayli hayli geçer gümrükten. Rica etmeseniz bile geçer.

9 dolar gümrük değil kargo. Toplam 36 dolar olacağı için gümrükten geçmeyecek büyük ihtimalle.
Ne alaka? Kargo ücreti dahil değil 30 Euro'ya :D

Ürünün değerinin 30 Euro'dan fazla olmamasi lazim.

Gümrükten $9 kargo ücreti var, büyük ihtimal gümrükten geçmez ama yine de paylaşmak istedim. SUMMER10 kodu ile indirim alabilirsiniz.
Gümrükten geçer.

@519 @SF26 Fiyatını hak ediyor mu sizce? Üstüne 9 dolarda gümrük ekleniyormuş.
Hak ediyor.

Evet şimdi farkettim. Kocaman kargo ücretini gümrük sanmışım. Uğraşılmaz o zaman. 30 Euro sınırına kargo ücretini de ekliyorlar diye duydum ben de.
Hayır öyle bir şey yok, nereden okudunuz bilmiyorum ama onu diyen kişiyi yanlış bilgiden raporlayabilirsiniz. Ürünün fiyatinin 30 Euro'yu geçmemesi lazim.

@519 @SF26 Fiyatını hak ediyor mu sizce? Üstüne 9 dolarda gümrük ekleniyormuş.
3395 sansüre sahip diye biliyorum yenir.

WhatGeek ürün fiyatını 1 dolar gösteriyor alırken rica edince. Sorun olmaz, WhatGeek ile konuşursanız hallederler her şeyi. Destekleri süper, ürün sorun çıkarınca direkt yeni yolluyorlar.
Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler. Ürünü kargolarken üstüne fiyat mı yazıyorlar? Nasıl oluyor tam olarak?

Son düzenleme:
3395 sansüre sahip diye biliyorum yenir.

Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler. Ürünü kargolarken üstüne fiyat mı yazıyorlar? Nasıl oluyor tam olarak?
Ürünü alırken not kısmına yazabilirsiniz. Ayrıca aldiktan sonra "[email protected]" mail adresine İngilizce şekilde mail atabilirsiniz her şeyi özetleyen. Evet, üstündeki fiyatı değiştiriyorlar.