Ajazz AK680 Max vs Akko FUN60 Max

ethernet cablesu

Çalışkan
Aşırı kararsız kaldım, çoğu satıcı maaliyetten kıstığı için numpad'den olmuştuk, şimdi F1-12 tuşları numaralarla birleştiği için normal numalaralar da gitti bir nevi. Uzun vadede sürekli FN tuş kombinasyonlarına basmaktan kullanımı yorucu oluyor mu kullananlar olarak?

Bu ikisi arasından hangisi alınmalı sizce?

Ajazz'da yön tuşları var, Akko'da VIA program desteği var. Bataryaları eşit, 61 tuş vs 68 tuş.

%60 klavye kullanıcısı olarak, ilk başlarda biraz zorlansamda kısa sürede alıştım.
Tabi bu herkes için geçerli olacak diye bir durum yok orası ayrı.

İkisi arasından Akko daha iyi olur.

%60 klavye kullanıcısı olarak, ilk başlarda biraz zorlansamda kısa sürede alıştım.
Tabi bu herkes için geçerli olacak diye bir durum yok orası ayrı.

İkisi arasından Akko daha iyi olur.
Neden Akko fun60max? 8000 hertz olduğu için mi daha iyi? Ses kalitesi yüzünden mi spesifik bir sebebi var mı ajazz güvenilir değil heralde

Ok tuşları yüzünden Ajazz'a karar verdim o tuşlar bari olsun metin düzenlerken işime yarıyor, fn tuşu biraz uğraştırır

F1-F12 tuşları yok ama olursa fiyat ikiye katlanıyor. Bu kadarı da kullanışlı olur taşınabilir olması açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…