İnceleme AJAZZ AK820 Max Plus

Evet güvenilir. Trendyol'dan ürün alıyor gibi düşünün. Ek olarak G75 Pro'da bakabilirsiniz.

Hocam açıkçası ilk almak istediğim klavye MCHOSE G75 Pro'ydu ancak o kadar uzun zamandır stok bekliyorum ki sıkıldım doğrusu.

Direkt şu modeli istiyordum. MCHOSE G75 Pro Glacier Gradient %75 Matcha Latte Switch V2 RGB Kablosuz Hotswap İngilizce Mekanik Gaming Klavye (G75-14A)

Tam da bu sırada AK820 Pro dikkatimi çekti.

Ancak stoklarda mevcut olan G75 serisi olarak hangi modeli tavsiye edersiniz? (Mümkünse kablosuz ve sesi tok olsun)

Beklerseniz istediğiniz klavye güzel. Ama geldiğini çok görmedim. Beklemek istemiyorsanız AK820 Pro alabilirsiniz.

Beklerseniz istediğiniz klavye güzel. Ama geldiğini çok görmedim. Beklemek istemiyorsanız AK820 Pro alabilirsiniz.
Teşekkür ederim görüşleriniz için.

Son olarak bir de @Ayaz @21312 @michaelscofield düşüncelerini duymak isterim. Kendimce nihai kararı vermiş olurum

@Toby Fox sizi etiketlemeyi unutmuşum. Fikirlerinizi almak isterim.

Son düzenleme:
AJAZZ'ın böyle bir modelini ilk defa sizden duydum. Kağıt üstündeki değerleri güzel görünüyor alınabilir Max Plus'a da benziyor. Onun haricinde AK820 Pro'yu kablosuz kullanım için tavsiye etmiyorum çok çünkü şarjı çabuk bitiyordu ışık kapalı kullanmama rağmen. Ayrıca TFT ekran biraz heves işi yani 1-2 hafta sonra bir esprisi kalmıyor. Tamam GIF falan koyabiliyorsun ama dediğim gibi onun etkisi 1-2 hafta sürüyor. Max Plus'dan ise memnunum incelememde nasıl anlattıysam hala aynı şekilde kullanıyorum beni daha yarı yolda bırakmadı. Bir daha olsa yine bunu alırdım gerek şekli gerek rengi gerek tasarımını beğeniyorum.

O dönem günde ortalama kaç saat kullanıyordunuz? Ve kullandığınız saatlerde RGB sürekli açık mı oluyordu

O dönem günde ortalama kaç saat kullanıyordunuz? Ve kullandığınız saatlerde RGB sürekli açık mı oluyordu

Ortalamasını hatırlamıyorum ama masa başında çok oturmuyordum ve zaten klavyeyle çok oyun oynayan biri değilim, gamepad kullanıyorum. Gündüzleri birkaç saat akşamları birkaç saat şeklindeydi herhalde kullanımım. RGB ise hep kapalıydı hiç açmazdım.

Driveri yukledim ancak "connect your device" ekranında kalıyor.

Driveri yukledim ancak "connect your device" ekranında kalıyor.
Yanlış driver’ı yüklemiş olma olasılığınız yüksek çünkü ben de aynı şekilde hata almıştım. Detaylı bakarsanız doğru olanı bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…