Fiyat
690 TL
Yer
Kaer Morhen
Az aşınmıştır. Üzerinde toplam değerleri 9.2 dolar eden 4 adet Holo stickerlar ile yapılmış sticker craftı vardır. Normal değeri sticklerlar ile beraber 16.5 dolar (772 TL) olan bu skini 500 liraya satıyorum. Yüzde kaç indirip satmak gerekiyor bilmiyorum Steam dışı skin piyasasını bilmiyorum pek. Koyduğum fiyat yanlışsa doğru olacak fiyatları söyleyebilirsiniz.

Ekran Görüntüsü (6).webp

Ekran Görüntüsü (8).webp

Son düzenleme:
Hocam 8-8,5 dolar arası satarsınız muhtemelen, belki o fiyata bile satılmaz çünkü CS Float'ta 7,5 dolara bulunuyor genelde. Ben de yakın zamanda görevde kullanılmışını 8,5 dolara Steam'den sattım, oyun aldım.

Bu skinin MW'si CS. Float'ta 7.5 dolar civarından başlıyor. Skin üzerindeki Sticker'lar %10 değeri eklenir. Yani 90 cent civarı eklemelisiniz. 8.4 dolar civarına satmalısınız.

Hocam 8-8,5 dolar arası satarsınız muhtemelen, belki o fiyata bile satılmaz çünkü CS Float'ta 7,5 dolara bulunuyor genelde. Ben de yakın zamanda görevde kullanılmışını 8,5 dolara Steam'den sattım, oyun aldım.
Stickerlar para ediyor diyorlardı. 9 dolarlık sticker var üzerinde ama kimsenin umrunda değil. Bir daha sticker kullanmayacağım. :D

• Üzgün
İfadeler: GTR
Stickerlar para ediyor diyorlardı. 9 dolarlık sticker var üzerinde ama kimsenin umrunda değil. Bir daha sticker kullanmayacağım. :D
Evet, hiçbir değeri yok. Alan adam muhtemelen siler zaten sticker'ları. Sadece nadir sticker basılmış skinler para ediyor onlarda astronomik rakamlı skinler ve stickerlar.

Aşınmış olunca ne oluyor? Merak ettiğimden soruyorum.
Aşındıkça görsel olarak kötüleşiyor. Çizik oluyor, rengi soluyor vs.

Konudaki skin az aşınmış yani en üst kalitenin bir altı.