Yeni güncellemeden önce herkes öyle kolay kolay spray yapmıyordu. Çekincesi vardı. Ben sevmiyorum ya. T silahının bu kadar avantajlı durumda olması karşı taraf için büyük dezavantaj.
15-20 yıl önce öyleydi diye hep öyle olacak değil. 20 yıl da 2 gün önceki hali kalsaydı özü diye bir şey olmayacaktı. Oyunların dinamikleri değişiyor. 20 yıldır tek değişmeyen saçmalık AK'ye bu kadar avantaj sağlanması.
Yeni güncellemeden önce herkes öyle kolay kolay spray yapmıyordu. Çekincesi vardı. Ben sevmiyorum ya. T silahının bu kadar avantajlı durumda olması karşı taraf için büyük dezavantaj.
Spray atmak da bir sanat işidir. Bir kişi vardır attığı sprey ile 1 kişi zor vurur, diğer kişi vardır sprey transferi yaparak 2 kişi vurup 3. Very Low HP bırakır.
Gerçekten hile değilseniz bu tarz durumlar yaşandığında ban açılıyor. Overwatch ban yedikten sonra itiraz ederek 2 defa açıldı hesabım. Gümüş rank olarak girdiğim maçlarda 30+ vurunca yaşanıyordu.
Spray gibi üzerine çalışıp kusursuzlaşılabilecek bir mekanik olmayan Valorant’a ve onun yüksek rank aim fight’larına bakınca hiç iç açıcı şeyler görmüyorum açıkçası. Hitap etme meselesi, bana göre Valorant’ta spray olmadığı için aim fight’lar aşırı komik gözüküyor. CS’yi movement, spray gibi mekaniksel derinliklerinden dolayı çok seviyorum.