AK-47 Sprayine dev güncelleme!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SF26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 229
  • Etiketler Etiketler
    dev güncelleme
CS zaten böyle bir oyun değil mi? Güncellemeden önce de öyleydi.
Yeni güncellemeden önce herkes öyle kolay kolay spray yapmıyordu. Çekincesi vardı. Ben sevmiyorum ya. T silahının bu kadar avantajlı durumda olması karşı taraf için büyük dezavantaj.

Bu oyunun özü böyleydi? 3 yıldır değil 20 küsur yıldır.
15-20 yıl önce öyleydi diye hep öyle olacak değil. 20 yıl da 2 gün önceki hali kalsaydı özü diye bir şey olmayacaktı. Oyunların dinamikleri değişiyor. 20 yıldır tek değişmeyen saçmalık AK'ye bu kadar avantaj sağlanması.

Yeni güncellemeden önce herkes öyle kolay kolay spray yapmıyordu. Çekincesi vardı. Ben sevmiyorum ya. T silahının bu kadar avantajlı durumda olması karşı taraf için büyük dezavantaj.

Spray atmak da bir sanat işidir. Bir kişi vardır attığı sprey ile 1 kişi zor vurur, diğer kişi vardır sprey transferi yaparak 2 kişi vurup 3. Very Low HP bırakır.

Hile olmadan ban yiyeni de ilk defa duydum.
Gerçekten hile değilseniz bu tarz durumlar yaşandığında ban açılıyor. Overwatch ban yedikten sonra itiraz ederek 2 defa açıldı hesabım. Gümüş rank olarak girdiğim maçlarda 30+ vurunca yaşanıyordu.

Ben beğenmedim ya. Millet yine ctrl basarak spray yapmaya başlayacak. Bunda yine kafaya vurmak için çabalanıyordu.
Spray gibi üzerine çalışıp kusursuzlaşılabilecek bir mekanik olmayan Valorant’a ve onun yüksek rank aim fight’larına bakınca hiç iç açıcı şeyler görmüyorum açıkçası. Hitap etme meselesi, bana göre Valorant’ta spray olmadığı için aim fight’lar aşırı komik gözüküyor. CS’yi movement, spray gibi mekaniksel derinliklerinden dolayı çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…