AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Betül Sayan Kaya'nın oğlu LGS'de Türkiye 1'incisi oldu

Niye olmasın onlar insan değil mi? Art niyet aramanızı anlıyorum tabii ki ama bu kadar da abartmanız saçma geliyor. Fox ana habere döndü forum iyice.

1 milyon kişi arasından hükümetin üst makamlarından birisinin çocuğu 1. olması seni hiç şaşırtmıyor, öyle mi?

O sınava giren tek zengin çocuğu o mu?

Gereksiz paranoyaya gerek yok AKP'liler zaten bütün sistemi suistimal ederek çocuklarını istedikleri okullara kolay yollarla sokabiliyorlar. Öyle sınav sorularının çalınması vb. olaylar eskide kaldı.

İfadeler: 995
O sınava giren tek zengin çocuğu o mu?
AKP'den bağımsız söylüyorum aslında. Eğitimde büyük bir fırsat eşitsizliği var.

Ayrıca çocuk gerçekten de 1. olmuş olabilir, çok yoruma gerek yok. Eğer illa bir şey konuşulacaksa etrafı özel öğretmenlerle çevrili kişilerin imkanı olmayan çocuklarla aynı sınava girmesi biraz problem gibi.

Eğer illa bir şey konuşulacaksa etrafı özel öğretmenlerle çevrili kişilerin imkanı olmayan çocuklarla aynı sınava girmesi biraz problem gibi.
Mantıksız. Her ülkede böyledir bu sistem. Zengine ayrı sınav yapılan ülke var mı? Varsa ben bilmiyorum.

İfadeler: 995
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…