Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Niye olmasın onlar insan değil mi? Art niyet aramanızı anlıyorum tabii ki ama bu kadar da abartmanız saçma geliyor. Fox ana habere döndü forum iyice.
1 milyon kişi arasından hükümetin üst makamlarından birisinin çocuğu 1. olması seni hiç şaşırtmıyor, öyle mi?
Mümkün aslında. Benim de annem AKP'den olsa ve önüme özel öğretmen, kaliteli tüm kaynaklar, destekler ve iyi bir yaşam şartı sunulsa ben de derece yaparım, tabii bu her çocuk için geçerli.
Evet, çocuğu tebrik ederiz, eğer hak yememişse. Ama işte eğitimde fırsat eşitliği konusu gündeme geliyor biraz.
O sınava giren tek zengin çocuğu o mu?
40 yılın başı bir kişi girdi bu da gayet de olabilir bir durum.1 milyon kişi arasından hükümetin üst makamlarından birisinin çocuğu 1. olması seni hiç şaşırtmıyor, öyle mi?
- Makaleler
- 1
40 yılın başı bir kişi girdi bu da gayet de olabilir bir durum.
Hiç sanmıyorum. AK Parti havada kuş tutsa yine şüphe ederim.
Blackraven
Üstün
Gereksiz paranoyaya gerek yok AKP'liler zaten bütün sistemi suistimal ederek çocuklarını istedikleri okullara kolay yollarla sokabiliyorlar. Öyle sınav sorularının çalınması vb. olaylar eskide kaldı.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
AKP'den bağımsız söylüyorum aslında. Eğitimde büyük bir fırsat eşitsizliği var.
Ayrıca çocuk gerçekten de 1. olmuş olabilir, çok yoruma gerek yok. Eğer illa bir şey konuşulacaksa etrafı özel öğretmenlerle çevrili kişilerin imkanı olmayan çocuklarla aynı sınava girmesi biraz problem gibi.
Heykelci birileri kazanmamış şükür yerli milli dinci birisi kazanmış helal olsun!
@Recep Baltaş hocam laf söylesek olmuyor, soylemesek hiç olmuyor. Artık bir şey yapsaniz şu elemanlara.Heykelci birileri kazanmamış şükür yerli milli dinci birisi kazanmış helal olsun!
- Makaleler
- 1
Mantıksız. Her ülkede böyledir bu sistem. Zengine ayrı sınav yapılan ülke var mı? Varsa ben bilmiyorum.Eğer illa bir şey konuşulacaksa etrafı özel öğretmenlerle çevrili kişilerin imkanı olmayan çocuklarla aynı sınava girmesi biraz problem gibi.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-