DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Arkadaşlar merhabalar. Elimde AK400 Zero Dark Plus soğutucunun sadece kutusu, bloğu ve LGA1700/AM4/AM5 seti var. Yalnızca fanları yok zira birisi bozuldu diğerini de sistemde kullanıyorum. Kutu içeriği falan tam yani eksiği yok. Köşede duruyor satsam birisinin işine yarar en azından kaç liraya giderse. Fan takılırsa tam bir soğutucu oluyor işte. Demek istediğim, budget yani bütçe sistem toplamaya çalışan arkadaşlar için mis gibi bir soğutucu olur, burada da ilan olarak açarım sadece fiyat hakkında fikir edinmem gerek. Ne bileyim 600 lira mı, 800 lira mi hiçbir fikrim yok ya da daha bile ucuza; dediğim gibi fikrim yok. 12900K bile soğuttum bununla zamanında.

1755967168815.webp

1755967196829.webp

1755967189803.webp

Bence hiç satma, yedekte dursun. Bu şekilde çok öldürürler satılmaz gibi.

Anladım hocam. Kız arkadaşımın PC'sine takacaktık ama o zaman kendisine Dark X123 Duo almıştık. Montajı sıkıntıydı en kötü bir ara bakım yaparken kafam atarsa bununla değiştiririm diye tutuyordum kenarda. Dursun o zaman.

Maksimum 600 falan derim, zaten olay fanları. Uygun paralara 4 bakırlı soğutmalar bulunabiliyor. Ben derim dursun, satmak istiyorsan da herhalde 500/600'e giderse gider.

Elimde bir tane DeepCool orijinal fan var fakat çalışıp çalışmadığını bilmiyorum tık tık ses yapmıştı sökmüştüm belki de ben paranoya yaptım o zaman bilemiyorum :D

Zaten ürünün yanındaki fan da bu. Fan eklersen de 800 civarına satmaya çalışabilirsin. Ama bu sefer de 900'e satılan assasin X 120 karşımıza çıkıyor ama denemeden bilinmez.

Beyaz modeli olsa belki beyaz isteyen kişiler için tercih edilebilirdi.

En iyisi ben bunu tutayım.Lazım olur elbet. Evde Silverstone 120R falan var zaten.