Makaleler
1
Yer
İzmir
Merhaba dostlar, klavyeyi yaklaşık 3 hafta önce AliExpress Ajazz Global Satıcısından aldım ve pazar günü elime ulaştı. Bana vergileriyle birlikte 3200 TL'ye mal oldu.

Klavyem %75 bir klavye.

Minik bir TFT ekrana sahip.

Knob mevcut.

Switchleri Avocado Switch olup hot swap özelliğine sahip.

Benim satın aldığım model kırmızı, beyaz ve siyah olan model.

Klavyenin ayak desteğinin oraya dongle saklamak için yer mevcut.

2 kademe yükseklik ayarı var.

3 ayrı cihaza BT olarak, dongle ile 2.4 GHz bağlantı ve kablolu bağlamak için Type-A to Type-C kablosu var. Ayrıca Mac desteği de mevcut.

20 farklı renk modu mevcut, ayrıca istediğiniz renge ayarlayabiliyorsunuz driver üzerinden.

TFT ekranın özelliklerine gelecek olursak;
  • Saat ve tarih modu
  • GIF modu
  • Klavyenin ışıklarını ayarlama modu
Knob'a gelecek olursam;
  • Default hali ses açıp kapatma ve mutelemeye yarıyor.
  • FN + Mute'a basarsanız altta yazdığım ekranı kullanmaya yarıyor.
Driver'a gelecek olursak;

GIF yüklemeden tutun tepki süresine kadar ayarlanabiliyor. Gayet iyi bir uygulaması var ancak kablolu iken sadece uygulamaya erişilebiliyor (Ya da ben bulamadım, kusura bakmayın).

Kutu İçeriği:
  • Klavye (korumalı bir plastikle geliyor)
  • Şarj kablosu
  • Yedek ESC, Enter ve Space tuşları
  • Switch ve tuş çıkarmak için 2 ayrı aparat
  • Kullanma kılavuzu
Genel kullanım deneyimim:

Dostlar, klavyenin basış hissi çok rahat ve sesler mükemmel. Ne bir yay sesi ne de başka kötü bir ses mevcut. Lube'lanmış olduğu çok bariz. Kesinlikle bu fiyata alınabilecek en iyi klavyelerden. Sadece sabır etmek gerekiyor. Aşağıya fotoğrafları bırakacağım. Merak ettiğiniz ne varsa cevaplayabilirim. Umarım beğenirsiniz. Sanırım Türkiye'deki ilk inceleme bu klavyeye. :D İyi okumalar dilerim.

2.webp

1.webp

4.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, klavyeyi yaklaşık 3 hafta önce AliExpress Ajazz global satıcısından aldım ve pazar günü elime ulaştı. Bana vergileriyle birlikte 3200 TL'ye mal oldu.

Klavyem %75 bir klavye.

Minik bir TFT ekrana sahip.

Knob mevcut.

Switchleri avocado Switch olup hot swap özelliğine sahip.

Benim satın aldığım model kırmızı, beyaz ve siyah olan model.

Klavyenin ayak desteğinin oraya dongle saklamak için yer mevcut.

2 kademe yükseklik ayarı var.

3 ayrı cihaza BT olarak, dongle ile 2.4 GHz bağlantı ve kablolu bağlamak için type-a to Type-C kablosu var. Ayrıca Mac desteği de mevcut.

20 farklı renk modu mevcut, ayrıca istediğiniz renge ayarlayabiliyorsunuz driver üzerinden.

TFT ekranın özelliklerine gelecek olursak;
  • Saat ve tarih modu.
  • GIF modu.
  • Klavyenin ışıklarını ayarlama modu.
Knob'a gelecek olursam;
  • Default hali ses açıp kapatma ve mutelemeye yarıyor.
  • FN + Mute'a basarsanız altta yazdığım ekranı kullanmaya yarıyor.
Driver'a gelecek olursak;

GIF yüklemeden tutun tepki süresine kadar ayarlanabiliyor. Gayet iyi bir uygulaması var ancak kablolu iken sadece uygulamaya erişilebiliyor (ya da ben bulamadım, kusura bakmayın).

Kutu içeriği:
  • Klavye (korumalı bir plastikle geliyor)
  • Şarj kablosu.
  • Yedek ESC, enter ve space tuşları.
  • Switch ve tuş çıkarmak için 2 ayrı aparat.
  • Kullanma kılavuzu.
Genel kullanım deneyimim:

Dostlar, klavyenin basış hissi çok rahat ve sesler mükemmel. Ne bir yay sesi ne de başka kötü bir ses mevcut. Lube'lanmış olduğu çok bariz. Kesinlikle bu fiyata alınabilecek en iyi klavyelerden. Sadece sabır etmek gerekiyor. Aşağıya fotoğrafları bırakacağım. Merak ettiğiniz ne varsa cevaplayabilirim. Umarım beğenirsiniz. Sanırım Türkiye'deki ilk inceleme bu klavyeye. :D iyi okumalar dilerim.

Eki Görüntüle 68240

Eki Görüntüle 68241

Eki Görüntüle 68238

Link atar mısınız bayağı beğendim görüntüsünüde.