Bir şeyler sormak için birkaç farklı akademisyene e-posta attım. Kimi ertesi gün cevap veriyor, kimi 3-4 gün içinde dönüş yapıyor. Hatta 2 hafta sonra yanıt verenler de oluyor. Sizce hepsi gerçekten bu kadar yoğun mu? E-postalarını sık sık kontrol etmiyorlar mı? Yoksa bazı mailleri görmezden mi geliyorlar?

Kontrol etmiyor ya da görmezden geliyor. Mağarada yaşamıyorsa telefonuna bildirim düşmeli. Gün içerisinde birden fazla kez gelen giden var mı diye kontrol etmeli.

Bazı kendini bir şey sananlar e-postaları sadece mesai saatinde almaları gerektiğini sanıyorlar. Onlara denk gelmiş olabilirsiniz.

Neden görmezden gelsinler. Tabii ki çok yoğunlar. Akademisyenlerin tek işleri derse girmek değil hatta en basit işleri derse girmek. Seminerler, tez danışmanlığı, Makale çalışmaları, savunma sınavları, idari işler, yurt dışı seyahatleri, bildiriler, yeni gelişmeleri takip etmek gibi...

Kontrol etmiyor ya da görmezden geliyor. Mağarada yaşamıyorsa telefonuna bildirim düşmeli. Gün içerisinde birden fazla kez gelen giden var mı diye kontrol etmeli.

Bazı kendini bir şey sananlar e-postaları sadece mesai saatinde almaları gerektiğini sanıyorlar. Onlara denk gelmiş olabilirsiniz.
Birinin ofis telefonunu aradım ve sordum. :D Garip ama gerçekten maille ulaşamayınca aramak zorunda kaldım. Çok mail geliyor diyor. Bu bir bahane mi, yoksa kontrol etmediği için mi oluyor?