eXodus

Çalışkan
Merhaba, birkaç gündür Akbank'ın saat üzerinden NFC ile ödeme özelliği olduğu için Akbank'tan kredi kartı talebinde bulundum. Birçok sorunla karşılaştım ve uzun süre bekletildikten sonra başvurum olumlu sonuçlandı. Ancak 0 limitli bir kart tanımlamışlar ve limit yükseltme işlemi sonrası kart basımı yapılacağı bilgisi verilmişti.

Limit talebinde bulunduktan sonra, diğer bankalardaki kredi kartı limitlerimi düşürmem gerektiği söylendi. İki bankadaki limitleri düşürmeme rağmen yine olumsuz yanıt aldım. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde ise, tam anlamıyla dalga geçer gibi, 6 aylık bir değerlendirme süreci olduğunu belirttiler.

Sonuç olarak hem diğer kartlarımın limitleri düştü hem de mağdur edildim.

Akbank pişmanlıktır.

Limit düşürüp hemen başvurursan onaylanmayabilir zaten. Biraz beklemen gerekiyor. Ben bu süreye 1 ay kadar diyebilirim. Sonrasında başvurduğunda olumlu sonuç alabilirsin.
Çünkü bir kere olumsuz aldığında peşine başvurursan genellikle olumsuz sonuç alınıyor. Zamana bırak hallolur.

Limit düşürüp hemen başvurursan onaylanmayabilir zaten. Biraz beklemen gerekiyor. Ben bu süreye 1 ay kadar diyebilirim. Sonrasında başvurduğunda olumlu sonuç alabilirsin.
Çünkü bir kere olumsuz aldığında peşine başvurursan genellikle olumsuz sonuç alınıyor. Zamana bırak halloluhocam forumlarda benim gibi mağdur olamn.

Hocam forumlarda bu şekilde mağdur olan birçok insan var işin saçma tarafı değerlendirmenin 1 hafta falan değil tam 6 ay süreceğinin belirtilmesi adeta dalga geciyorlar.

Hocam forumlarda bu şekilde mağdur olan birçok insan var işin saçma tarafı değerlendirmenin 1 hafta falan değil tam 6 ay süreceğinin belirtilmesi adeta dalga geciyorlar.
Hayır bu kadar uzun zaman sonra başvurmana gerek yok. Dediğim gibi 1 ay geçsin başvurursun. Net cevap veremem ama olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum. Bunu size söyleyenin de kesin bir bilgisi olamaz algoritmayı yapan ve anlattıkları kişiler dışında. Söylenti dışında kesin bir bilgi öğrenemiyoruz.