Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

egehanyasan

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba ben 16 yaşındayım ve Akbank hesabı açmak istiyorum. Annemle giderek hesap açabilirim ve mobil uygulama kullanabilirim değil mi?

Çözüm
Direkt olarak Akbank ile ilgili bir sonuç bulamadım ancak genel olarak 18 yaş altı kullanıcılar velileri ile birlikte gidince hesap açabiliyor.

• 18 yaşından küçükler kendilerine ait bir banka hesabına sahip olabilir. Ancak bunun için velilerinin veya yasal vasilerinin onayı gereklidir. Bu nedenle hesap açılışı için hem çocuğun hem de velisinin kimlik belgeleri ile birlikte banka şubesine gitmeleri gerekir.
Direkt olarak Akbank ile ilgili bir sonuç bulamadım ancak genel olarak 18 yaş altı kullanıcılar velileri ile birlikte gidince hesap açabiliyor.

• 18 yaşından küçükler kendilerine ait bir banka hesabına sahip olabilir. Ancak bunun için velilerinin veya yasal vasilerinin onayı gereklidir. Bu nedenle hesap açılışı için hem çocuğun hem de velisinin kimlik belgeleri ile birlikte banka şubesine gitmeleri gerekir.

Çözüm
Akbank tarafından hesap açabiliyorsunuz veli ile gidince, Akbank'ın herhangi bir şubesine veliniz ile giderek veli imzası ile hesap açılıyor.

3 sene önce yapmıştım ve hesap açmışlardı. Anne ve babanızın olması gerek ikisinin imzasını alıyorlar.