- Makaleler
- 1
Müşteri memnuniyeti. Her şirketin reklam, pazarlama, sağladığı avantajlar ve benzer şeyler için bir bütçesi oluyor.Burada Akbank'ın kârı ne oluyor, müşteri arttırmak mı?
Müşteri memnuniyeti. Her şirketin reklam, pazarlama, sağladığı avantajlar ve benzer şeyler için bir bütçesi oluyor.Burada Akbank'ın kârı ne oluyor, müşteri arttırmak mı?
Akbank skin trade'i yapmak yerine senin paranla oynayarak kazanıyor.Kampanyada %50 iade denilmiş; o hâlde ben Steam hesabıma 1000TL atsam hesabıma 500TL iadesi yapılacak ve ben o para ile CS2 skini alıp Buff %90-95 civarına satmış olsam verdiğim paradan daha fazlasını almış olacağım. Burada Akbank'ın kârı ne oluyor, müşteri arttırmak mı?
Durum bende de aynı, çıkmıyor. Farklı şartlar var da bizim mi haberimiz yok?1 haftadır kampanyanın gelmesini bekliyorum. Güya Üniversiteli Akbanklıyım, adam mı seçiyorlar anlamıyorum vallahi.
Müşteri olmayabilirsiniz. 1e1 Bankacılık müşterisi misiniz? “1e1 Ayrıcalıklar Dünyası” menüsünde kampanyayı bulabiliyorsunuz. Akbank Mobil’e girip “Kampanyalar” kısmına gitmelisiniz.Durum bende de aynı, çıkmıyor. Farklı şartlar var da bizim mi haberimiz yok?
Nasıl 1e1 Olurum?
Akbank’ın ayrıcalıklı müşterileri arasında yerini almak ve 1e1 Bankacılık dünyasıyla tanışmak için bankamızda 1 ay boyunca en az 1.000.000 TL veya muadili para cinsinden varlığın bulunmalıdır.
Kampanya başlığında yazıyor.Ne kampanyalarım kısmında ne aramalarda 1e1 gibi bir yazıya, bilgiye ulaşamıyorum.
Değilim ancak katılım şartlarında "1e1 müşterisi olma" gibi bir şart da göremedim. Bağlantının başlığı da "Oyun Tutkunlarına Özel Fırsatlar" olarak değişmiş.
Muhtemelen sadece 1e1 Bankacılık müşterileri görebiliyor diye belirtme gereği duymadılar. Ben katılınca şöyle bir mesaj geldi:Değilim ancak katılım şartlarında "1e1 müşterisi olma" gibi bir şart da göremedim. Bağlantının başlığı da "Oyun Tutkunlarına Özel Fırsatlar" olarak değişmiş.
1.000.000 TL bakiyeniz olmasa da müşteri olabiliyorsunuz. Limiti yeterince yüksek (250-500 bin gibi) bir kredi kartınız varsa belirli avantajlardan faydalanamasanız da müşteri olabilirsiniz. Bankada çok paranız olsa da indirimler ve ayrıcalıklar güzeldir. O bankada paranızı tutmak için sebep verir. Her şeye tam fiyat öderseniz zaten o paranın çok uzun süre dayanacağını sanmıyorum.1e1 Bankacılık'ın şartlarında "Bankamızda 1 ay boyunca en az 1.000.000 TL veya muadili para cinsinden varlığın bulunmalıdır." gibi bir madde var ancak böyle bir kampanya için çok mantıksız geldi. Zaten o kadar param olsa bu kampanyaya ihtiyacım olmazdı diye düşünüyorum.
Öğrenciyim.1.000.000 TL bakiyeniz olmasa da müşteri olabiliyorsunuz. Limiti yeterince yüksek (250-500 bin gibi) bir kredi kartınız varsa belirli avantajlardan faydalanamasanız da müşteri olabilirsiniz. Bankada çok paranız olsa da indirimler ve ayrıcalıklar güzeldir.
Ailenizin kartları varsa kontrol edebilirsiniz. Bakiye şartı olmadan da 1e1 Bankacılık müşterisi yaptıkları kişiler var.