Detaylar
Kim cevapladı?016
Becerikli
YapiKredi, Is Bankasi, Bonus denicektim ama onlarda da papara QR'i tanimadi. Soktan yatirmayi denedim artik yatirilmiyor dedi kasiyer.
1 haftadir karta para yatirmakla ugrasiyorum bu kadar zor bi sey olamaz.
Yapı Kredi, İş Bankası, bonus deneyecektim ama onlarda da Papara QR'i tanimadi. Soktan yatirmayi denedim artik yatirilmiyor dedi kasiyer.
1 haftadir karta para yatirmakla ugrasiyorum bu kadar zor bir şey olamaz.
Papara pişmanlıktır.
Akbank ATM'sinden Papara kartıma para yatırmaya çalışıyorum fakat hangi banknotu koyarsam koyayım, "banknot hatası" verip kabul etmiyor. Dört adet 200 TL denedim, hepsi tertemiz olmasına rağmen ATM paraları almadı.
Akbank gecenlerde benim 3x200 600 lirami yirtmisti Akbank sorunlu genel olarak.
1Mehmet_Bey
Becerikli
QR ile para yatırmayı mı denediniz?YapiKredi, Is Bankasi, Bonus denicektim ama onlarda da papara QR'i tanimadi. Soktan yatirmayi denedim artik yatirilmiyor dedi kasiyer.
1 haftadir karta para yatirmakla ugrasiyorum bu kadar zor bi sey olamaz.
Özellik uygulamaya yeni eklenmiş, şimdi gördüm.
016
Becerikli
Tek secenek o zaten, atm'nin arayuzunde karti takip yatirma gibi bi secenek yok illa QR ile yatirmam lazim. Yapinca da paralari kabul etmiyor geri veriyor.QR ile para yatırmayı mı denediniz?
Özellik uygulamaya yeni eklenmiş, şimdi gördüm.
Akbank ATM'sinden Papara kartıma para yatırmaya çalışıyorum fakat hangi banknotu koyarsam koyayım, "banknot hatası" verip kabul etmiyor. Dört adet 200 TL denedim, hepsi tertemiz olmasına rağmen ATM paraları almadı.
ATM bozuktur başka bir ATM deneyin zirrat para almıyor diye biliyorum alsa bile çok az alıyor.
016
Becerikli
Ziraat yok maalesef.ATM bozuktur başka bir ATM deneyin zirrat para almıyor diye biliyorum alsa bile çok az alıyor.
Yeni konular
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra