2 adet kredim vardı ve bunları erken kapattırmak istediğim için müşteri hizmetlerini aradım ve erken kapatma işlemi yapmak istediğimi söyledim. Taklibi 25.000TL civarı bir ödeme yapmam gerektiğini söyledi. Mobil bankacılıktan kontrol ettiğimde 23.000 TL civarı erken kapatma tutarı çıkıyordu 2 adet kredim için ben de mobil bankacılık ve müşteri hizmetleri arasında neden bu kadar fark olduğunu sorduğumda müşteri hizmetleri şöyle bir cevap verdi: "Sigortanızın parası bu işlemi müşteri hizmetlerinden yaptığınız için bu kadar fark çıkması muhtemel. Size tekrar aktarılacak dediler."
Dün gece saatlerinde de AGESA'yı aradım. Ardından onlara da konuyu anlattığımda hesabıma ne kadar aktarılacak diye sorduğumda "sözleşmelerinizi iptal edip zaten paranızı almışsınız dediler". Sonradan hatırladım ben de iptal edip parayı aldığımı. Şimdi Akbank bunu sistemlerinde göremediği için benden taklibi 2000 TL fazla bir ücret aldı. Müşteri hizmetlerinden kayıt oluşturdum ama Akbank'ın sorunlu bir banka olduğunu da bilmeyen yoktur. Mağduriyetimi nasıl giderebilirim? Durduk yere fazla ödeme yapmak istemiyorum.
Dün gece saatlerinde de AGESA'yı aradım. Ardından onlara da konuyu anlattığımda hesabıma ne kadar aktarılacak diye sorduğumda "sözleşmelerinizi iptal edip zaten paranızı almışsınız dediler". Sonradan hatırladım ben de iptal edip parayı aldığımı. Şimdi Akbank bunu sistemlerinde göremediği için benden taklibi 2000 TL fazla bir ücret aldı. Müşteri hizmetlerinden kayıt oluşturdum ama Akbank'ın sorunlu bir banka olduğunu da bilmeyen yoktur. Mağduriyetimi nasıl giderebilirim? Durduk yere fazla ödeme yapmak istemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: