Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ek'te yer alan hata ekranı ile karşılaşıyorsanız cihazınızı sıfırlamak son yapmanız gereken şey olsun. Müşteri iletişim merkezi herhangi bir sorun bulamıyor ve size bu noktada yardımcı olamıyor. Uygulamayı her ne kadar güncellemeye ve tekrar silip yüklemeye çalışsanız da maalesef çözüm olmuyor.
Akbank mobil uygulamasının çalışmasını durdurmasının bir sebebi var; Google Play dışında ki uygulamalar. Bu aksaklığı yaşamanız durumunda yapmanız gereken ilk şey cihazınızda ki yüklü bulunan bilinmeyen uygulamalarınızı gözden geçirmeniz ve açıksa ilgili etkinleştirme, izinleri kapatmanız gerektiği olsun.
Sevgiler.

Eki Görüntüle 16098

iPhone telefonlarda nasıl çözüm bulunur, cihazım değişmediği halde cihaz uyumluluğu istiyor müşteri hizmetlerine bağlanıyorum 1'i tuşa diyor, tuşlamanız geçersiz diyor, kafayı yiyorum nasıl yazılım hatası var böyle koskoca banka, yurt dışındayken hiçbir işlemimi yapamıyorum. İmdaaaaat

Sorun bende de devam ediyor, Google Play Protect zararlı herhangi bir uygulama bulamadı, cache ve data temizliği yaptım yine çözülmedi.
Bende se aynı sorun var ,nasıl çözdünüz? Yazabilir misiniz?

Son düzenleme:
Ben telefonumu sıfırlamak durumunda kaldım. Sıfırladıktan sonra, apk olarak kurduğum uygulamalardan herbirini yükledikten sonra, Akbank uygulamasına girerek sağlama yaptım. Sadece bir uygulamayı yükledikten sonra hata aldım. Kaldırınca hata kayboldu. Google Pixel telefonlarda bulunan özelliği diğer telefonlara getiren Tap tap uygulamasını kaldırınca sorunum çözüldü. Ama telefonu sıfırlamadan önce bu uygulamayı kaldırdığımda hata düzelmemişti.
2025 ten bildiriyorum. Evet gerçekten APK olarak indirilen TapTap uygulamasını kaldırınca sorunum çözüldü. Gerrçekten bu kadar ilgisiz bir banka olamaz. Müşteri hizmetleri hiç bir şey yapmıyor. Hazır cevaplarla oyalıyorlar 2-3 kez uygulamayı kaldır tekrar indir, telefonunuzda engel var mış onu kaldıralım tarzı şeylerle oyaladılar. Uygulamayı kendimiz açmaya çalışıyoruz.

2025 ten bildiriyorum. Evet gerçekten APK olarak indirilen TapTap uygulamasını kaldırınca sorunum çözüldü. Gerrçekten bu kadar ilgisiz bir banka olamaz. Müşteri hizmetleri hiç bir şey yapmıyor. Hazır cevaplarla oyalıyorlar 2-3 kez uygulamayı kaldır tekrar indir, telefonunuzda engel var mış onu kaldıralım tarzı şeylerle oyaladılar. Uygulamayı kendimiz açmaya çalışıyoruz.
Zamanında durumu kendilerine tane tane yazarak anlatmaya çalıştım ancak ilgilenmediler. Birden fazla ve farklı uygulama Akbank Mobilin çalışmasını engelliyor. Geçmiş olsun.