Bankacılık Akbank'ta 2 fatura talimatı ver, 800 TL kazan!

barank

Uzman
Şimdi sizlere Akbank'ın yapmış olduğu fatura talimatı kampanyasını anlatıyorum.

Normal kampanyada almış olduğunuz davet kodu ile 1 adet fatura talimatı vererek 200TL kazanıyorsunuz.

Fakat burada sizlere farklı hesaplardan 1'er fatura talimatı vererek (toplam 2 talimat) nasıl 800TL kazanırsınız onu anlatacağım.

800 TL kazanmak için elinizde daha önce hiç fatura talimatı verilmemiş 2 Akbank hesabı olması gerekiyor.

Öncelikle:
-- 1. hesap için --
1- Akbank'a girip "kampanyalar" sekmesine giriyoruz.
2- davet et kampanyasını seçip "davet edeceğim" menüsüne giriyoruz.
3- fatura ödeme talimatına davet et kazan kısmından davet kodu alıyoruz.
4- daha sonra 2. hesaba geçiyoruz.
5- davet et kampanyasını seçip "davet edildim" menüsüne giriyoruz.
6- edindiğiniz davet kodunu alıp, 1 adet otomatik fatura ödeme talimatı veriyoruz.
Böylece hem siz hem de davet kodu aldığımız hesap 200'er TL chip para kazanıyor.
7. aynı işlemleri kendi hesabınızdan kod alarak diğer hesap üzerinden de fatura talimatı veriyorsunuz. Böylece Total'de 800TL kazanıyorsunuz.

Anlatması biraz uzun sürdü ama işlem 5dk sürüyor.

Kampanya linki:https://www.akbank.com/icerik/kredi-karti-ve-otomatik-fatura-odeme-davet-et-kazan-kampanyasi

Herhangi takıldığınız bir şey olursa sormaktan çekinmeyin.

Davet kodu olmayanlar birbirinden kod isteyebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her biri 4 metrelik engellerin üstünden atlayıp timsahlı nehiri yüzerek aştıktan sonra karşınıza çıkan dağın eteklerinde yaşayan kaplanlardan birini avlayıp kendinizi kanıtlamanız, hemen akabinde afrikanın en vahşi fil sürülerinden olan kraliçe nicole sürüsünün en büyük erkek filini mızrakladıktan sonra o filin dişlerinden yapılan borazanı çalıp görevi başarıyla tamamladığınızı akbank genel merkezine ilan ederek bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Bir kampanya yapacaklar ona da 50 tane koşul sayıyorlar...

Arkadaşın üstte anlattıkları totalde gerçekten 2 dakika bile almıyor ya, temiz işlem idare edilecek bir meblağ. Yapıldı.

Bu otomatik ödeme talimatına banka niye kampanya düzenliyor ne çıkarı var bundan beni de aramışlardı bir keresinde otomatik ödeme talimatı verin diye.

Chip-Para'ları sadece kredi kartı olanlar mı kullanabiliyor?

Hocam sitesinde örneğin Yemeksepeti yazıyor ama Yemeksepeti'nde kullanamıyorum. Genel olarak Yemeksepeti özelinde değil yazan diğer sitelerde de öyle. Anlayamadım pek nasıl çalıştığını.

POS cihazında geçiyor olmalı, Akbank POS ile ödemede chip para kullanacağım şeklinde olabilir belki ya da bende önce ödemeyi yapıyordum sonra chip para ile ödeme seçeneği vardı akbank mobilde oradan düşüyordu (kredi kartı harcaması için)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…