Selam. Poliçe iptalini aynı şekilde şu an tekrar eder misiniz? Az önce işlemi tekrarladım ve iade hemen artı bakiye olarak yansıdı.@YXEL hocam arkadaşım yaptı ancak sigortayı iptal kısmında iade edilecek tutar 0 yazıyor. Sigorta poliçesini iptal ettirin geri iade almamak garip değil mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba. Uygulamaya giriş yapın “Krediler ve Artı Para” sekmesine tıklayın ve başvuru işlemine devam edin.Merhaba. Günün fırsatı kısmı nerede acaba? Yeni üye oldum da göremedim, berbat bir arayüzü var Akbank’ın.
Açılan sayfada “Kredi Tutarı” satırını 100.000 TL olarak güncelleyin. 12 ay vade ve hemen altında “Kredi Türü” satırına tıkladığınızda 0.99 oran ile fırsat seçeneğini gördüğünüzde faydalanabilirsiniz.
Yardımınız için teşekkür ederim ama bana çıkmadı, 6 ay olan çıktı ona başvurdum. Sigorta iptali için nereden işlem yapmam gerekiyor?Merhaba. Uygulamaya giriş yapın “Krediler ve Artı Para” sekmesine tıklayın ve başvuru işlemine devam edin.
Eki Görüntüle 214425
Açılan sayfada “Kredi Tutarı” satırını 100.000 TL olarak güncelleyin. 12 ay vade ve hemen altında “Kredi Türü” satırına tıkladığınızda 0.99 oran ile fırsat seçeneğini gördüğünüzde faydalanabilirsiniz.
Eki Görüntüle 214426
Son düzenleyen: Moderatör:
Sigorta iptali için mobil uygulama üzerinden arama çubuğuna "Sigortalar" yazın, Hayat ve Sağlığım > Kredili Hayat Sigortası adımlarını takip edin. Bu ekranda görüntülenecek üç nokta üzerinden iptali sağlayabilirsiniz. Yarın sabah 09:00'dan sonra yaparsanız direkt hesabınıza yansır.Yardımınız için teşekkür ederim ama bana çıkmadı, 6 ay olan çıktı ona başvurdum. Sigorta iptali için nereden işlem yapmam gerekiyor?
Talep oluşturdum teşekkürler.Sigorta iptali için mobil uygulama üzerinden arama çubuğuna "Sigortalar" yazın, Hayat ve Sağlığım > Kredili Hayat Sigortası adımlarını takip edin. Bu ekranda görüntülenecek üç nokta üzerinden iptali sağlayabilirsiniz. Yarın sabah 09:00'dan sonra yaparsanız direkt hesabınıza yansır.
Yeni konular
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-
-
-
Bambu Lab A1 için hangi internet sitesi tercih edilmeli?
- EmirhanRadicus
-
-
-
-