Bütçe
1.000-2.000

serdar

Yetkin
Makaleler
1
Merhaba sosyal kullanıcıları. Günlük kullanım ve temel sağlık takibi için akıllı bileklik/saat önerisinde bulunur musunuz?
Bütçe 1.000 lira ancak 2.000 liraya kadar çıkışabilir. Aradığım sadece bir özellik var, cihazın Bluetooth'unu kapatabiliyor olmak. Cihazı akıllı telefon olmadan da kullanabilmek istiyorum. Mesela fitbit cihazları, bir telefona bağlı olmazsa sürekli Bluetooth'u açık oluyor.

Merhaba sosyal kullanıcıları. Günlük kullanım ve temel sağlık takibi için akıllı bileklik/saat önerisinde bulunur musunuz?
Bütçe 1.000 lira ancak 2.000 liraya kadar çıkışabilir. Aradığım sadece bir özellik var, cihazın Bluetooth'unu kapatabiliyor olmak. Cihazı akıllı telefon olmadan da kullanabilmek istiyorum. Mesela fitbit cihazları, bir telefona bağlı olmazsa sürekli Bluetooth'u açık oluyor.
Telefonunuz hangi marka?

O fiyat bandında Bluetooth kapatabilen bir cihaz görmedim. Yeni çıkan Huawei band 10 veya Mi Band 9 bakabilirsiniz biraz daha beklerseniz Xiaomi 10. seriyi çıkartacak. İkinci elde Watch fit 2 bakabilirsiniz. Ayrıca Redmi serisinde Watch 5 active veya Lite modeli de güzeldir.

Bu cihazın Bluetooth'u kapatılabilir mu peki?

Hocam o bütçeye istekleriniz aşırı fazla. Bluetooth niye kapatmak istiyorsunuz? Ayrıca hiçbir saatte öyle bir şey görmedim.(Bluetooth kapatma) Bunlar her zaman açık olur ki telefonla sürekli bağlantı kurabilsin veya yeni telefona eşleşsin.

Bu özellik için fiyat bandının ne olması gerekir?

Samsung'un saatleri var onlara güncel sürümle bazı sürümler arasında özellik farkları olabiliyor Mağazadan bakmanızı öneririm.

Samsung Fit 3 olabilir. 3000TL civarlarına çıkabilse WearOS saatler var. Telefon markası nedir? Ona göre öneride bulunmam çok daha doğru olur.

Hocam o bütçeye istekleriniz aşırı fazla.
Biraz abartıyor olabilirsiniz, bir isteğim var o da Bluetooth'u kapatabilmek. Tansiyon ölçümü gibi özellikler istesem anlarım ancak bu özellik aşırı değil.
Ürünü sadece ben kullanmayacağım bu yüzden Samsung, Apple ve Xiaomi.
Ona göre öneride bulunmam çok daha doğru olur.
Cihazdan bağımsız önerdiğiniz modeller neler?

Biraz abartıyor olabilirsiniz, bir isteğim var o da Bluetooth'u kapatabilmek. Tansiyon ölçümü gibi özellikler istesem anlarım ancak bu özellik aşırı değil.

ChatGPT Watch 5 active modelinin bluetoothunun kapatılabildiğini söylüyor. 2000TL'ye Samsung vb pahalı markaların adamakıllı kaliteli olan bilekliklerinin olmadığını tahmin ediyorsunuzdur diye düşünüyorum.

Cihazdan bağımsız önerdiğiniz modeller neler?

Arkadaşımda Watch 4 classic vardı onda Bluetooth kapanıyor.

Son düzenleme: