Yer
Turkiye
Selam, iyi Sosyaller.

Bir saat almayı düşünüyorum fakat akıllı saat mi alsam yoksa klasik casio saatlerden mi alsam kararsız kaldım. Teknolojik ürünlere ilgim çok fazla olduğu için akıllı saat almaya hevesleniyorum ama hem şarj hem fonksiyon olarak beni tatmin edebilecek bir saat bulabilmiş değilim, bir özelliğie yönelmemi gerektiyor. Öte yandan daha uzun ömürlü olan fakat klasik olan bir saat almakta aklıma yatıyor ama bu seferde sıkılma olasılığımı düşünüyorum. Siz olsanız nasıl bir karar verirdiniz? Kullanmış olup önerebileceğiniz bir saat var mı? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Casio'nun mekanik saati yok. Mekanik saat istiyorsan Seiko, Tissot, Orient gibi markalara yönelmelisin. Quartz ile mekanik çok farklı şeyler.

Akıllı saatte yer alan fonksiyonları kullanacağına inanıyorsan akıllı saat al çünkü klasik saatin olayı işlevsellik değil. Aksesuar amacıyla da alıyorsan klasik saat sana göre değil.

Bütçen nedir?

Casio'nun mekanik saati yok. Mekanik saat istiyorsan Seiko, Tissot, Orient gibi markalara yönelmelisin. Quartz ile mekanik çok farklı şeyler.

Akıllı saatte yer alan fonksiyonları kullanacağına inanıyorsan akıllı saat al çünkü klasik saatin olayı işlevsellik değil. Aksesuar amacıyla da alıyorsan klasik saat sana göre değil.

Bütçen nedir?
Net bir bütçem yok açıkçası ama 5K'ya kadar çıkabilirim sanırım. Telefonum Huawei.

Bütçen nedir?
Hocam mekanik saat olarak adminler düzeltmiş bu açından bir ayrım varsa bilmiyorum zaten.

Burada saglam bir incelemesi var. Ben izlemedim ama.

Bu videoyu izlemiştim, işletim sisteminden dolayı Samsung saatlere yönelmek istiyorum fakat şarj konusu kafamı karıştırıyor. Telefonumu önümüzdeki aylarda değiştireceğim içinde kararsızım. Sanırsam alacağım telefona göre bir seçim yapmam gerekiyor. Samsung bir telefon alırsam Samsung saat almam daha mı mantıklı olur?

Hocam mekanik saat olarak adminler düzeltmiş bu açından bir ayrım varsa bilmiyorum zaten.

Bu videoyu izlemiştim, işletim sisteminden dolayı Samsung saatlere yönelmek istiyorum fakat şarj konusu kafamı karıştırıyor. Telefonumu önümüzdeki aylarda değiştireceğim içinde kararsızım. Sanırsam alacağım telefona göre bir seçim yapmam gerekiyor. Samsung bir telefon alırsam Samsung saat almam daha mı mantıklı olur?
Seninle ayni ikilemdeyim. Ben S23 kullaniyorum. Normalde Watch 7 alip gececektim. Fakat benim icin sarji 2 gun dayanmali. Saati gece uyurken de takmak istiyorum uyku takibi icin. Huawei saatler o yuzden mantikli geliyor.