Casio mekanik saat çıkardı, çooook yeni bir olay ama bende yeni öğrendim.Casio'nun mekanik saati yok. Mekanik saat istiyorsan Seiko, Tissot, Orient gibi markalara yönelmelisin. Quartz ile mekanik çok farklı şeyler.
Akıllı saatte yer alan fonksiyonları kullanacağına inanıyorsan akıllı saat al çünkü klasik saatin olayı işlevsellik değil. Aksesuar amacıyla da alıyorsan klasik saat sana göre değil.
Bütçen nedir?
Detaylar
Kim cevapladı?Akıllı saat.Selam, iyi Sosyaller.
Bir saat almayı düşünüyorum fakat akıllı saat mi alsam yoksa klasik casio saatlerden mi alsam kararsız kaldım. Teknolojik ürünlere ilgim çok fazla olduğu için akıllı saat almaya hevesleniyorum ama hem şarj hem fonksiyon olarak beni tatmin edebilecek bir saat bulabilmiş değilim, bir özelliğie yönelmemi gerektiyor. Öte yandan daha uzun ömürlü olan fakat klasik olan bir saat almakta aklıma yatıyor ama bu seferde sıkılma olasılığımı düşünüyorum. Siz olsanız nasıl bir karar verirdiniz? Kullanmış olup önerebileceğiniz bir saat var mı? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Şu an kullandığım telefon Huawei, GT 4 mantıklı geliyor fakat telefon alırsam Samsung alacağım. Durum böyle olunca da Samsung saate yönelmek daha mantıklı geliyor fakat bu seferde şarj konusu kafamı karıştırıyor..
- Makaleler
- 50
Şok oldum. Üstelik NH35 mekanizmalı. Ben de şimdi siz yazınca ilk defa gördüm bu modelin varlığını.Casio mekanik saat çıkardı, çooook yeni bir olay ama bende yeni öğrendim.
Şu şekilde olmuşCasio'nun mekanik saati yok. Mekanik saat istiyorsan Seiko, Tissot, Orient gibi markalara yönelmelisin. Quartz ile mekanik çok farklı şeyler.
Akıllı saatte yer alan fonksiyonları kullanacağına inanıyorsan akıllı saat al çünkü klasik saatin olayı işlevsellik değil. Aksesuar amacıyla da alıyorsan klasik saat sana göre değil.
Bütçen nedir?
Şarj evet sıkıntı. Samsung alıcaksanız ama ekosistem yanından dolayı Samsung alın.Şu an kullandığım telefon Huawei, GT 4 mantıklı geliyor fakat telefon alırsam Samsung alacağım. Durum böyle olunca da Samsung saate yönelmek daha mantıklı geliyor fakat bu seferde şarj konusu kafamı karıştırıyor..
miraçov
Üstün
Mekanik saat öneririm, özellikle otomatik saatleri. Bayılıyorum mekanizmalarına.
Şarj için alınabilecek en iyi model hangisi peki şu an? Watch 7 mi?Şarj evet sıkıntı. Samsung alıcaksanız ama ekosistem yanından dolayı Samsung alın.
Direkt önerebileceğiniz bir saat modeli var mıdır?Mekanik saat öneririm, özellikle otomatik saatleri. Bayılıyorum mekanizmalarına.
miraçov
Üstün
Şarj için alınabilecek en iyi model hangisi peki şu an? Watch 7 mi?
Direkt önerebileceğiniz bir saat modeli var mıdır?
Seiko presage öneririm bütçe varsa. 5000-10.000 bandında gene Japon otomatik mekanizmaya sahip replika Rolex'ler mevcut ama takar mısın bilmem. Özetle hocam otomatik saatler icin 15.000-25.000 lirayı gözden çıkarmanız lazim ilk etapta.
- Makaleler
- 23
Sarj icin Ultra modeller disinda hicbir Apple/Samsung saat alinmamali. Cogu kisi yatmadan once sarja taktiklarini soyluyorlar. Yani uyku takibi yapilamiyor bu yuzden. Tabii saati sarji tam bitmeden, yatmadan 2-3 saat once sarja takip cikarirsan bu sayede uyku takibi de yapabilirsin. Ben su an Huawei tarafina daha sicak bakiyorum pil omrunden dolayi.Şarj için alınabilecek en iyi model hangisi peki şu an? Watch 7 mi?
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-