Merhaba, Xiaomi Smart Band 10 almayı düşünüyorum ama aldığım zaman hemen ekranında ya da kasasından hasar oluşur mu ya da dijital saatler kadar uzun süre dayanır mı? Ona göre Smart band 10 ya da Casio G-Shock alacağım. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Bunu yapmak önerilmez ama elimdeki Xiaomi Smart Band 9'u bazen bildiğiniz suyla yıkıyorum ve cihaz halen sapasağlam. (Yapmayın da sakın.
)
Son düzenleme:
0xraptoRwave
Üstün
2019'dan beri akıllı saat/bileklik kullanıyorum ve genel olarak dayanıklı olduğunu söyleyebilirim. 2019-2024 arasında Xiaomi Mi Band 4 kullandım ve kordon harici kendisi fazlasıyla iyi dayandı. Şu anda da çalışıyor ama kullanmıyorum. 2024'ten beri Samsung Galaxy Watch 6 44mm kullanıyorum ve oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Hala daha stabil, performanslı çalışıyor. Kozmetik olarak iki üründe de aşınma oldu ama bu biraz da benim ortamımdan, kullandığım yerden kaynaklı olduğunu söyleyebilirim. Sıvı ile temas fazlasıyla etti kullandığım iki ürün de. El yıkama vs. yapıldı. Hiç olmazsa saatinize/bilekliğinize uygun bir ekran/kasa koruyucu alabilirsiniz.
- Makaleler
- 17
4 senedir çakma Apple Watch sahibiyim en ufak sorununu göremedim 
Almayı düşündüğünüz iki saat ayrı dünyaların ürünü.
Dayanıklılıktan kastınız nedir? Outdoor bir saat için G-Shock ara farkla önde. Xiaomi ne tür cam kullandı, malzemesi nedir ne kadar dayanır detaylarına bakmak lazım.
Belirli bir oranda saatler suya dayanıklıdır. Yıkanabilirler, ancak bu saatle sıcak duşun altına girilebileceği anlamına gelmez.Bunu yapmak önerilmez ama elimdeki Xiaomi Smart Band 9'u bazen bildiğiniz suyla yıkıyorum ve cihaz halen sapasağlam.
- Makaleler
- 14
Dayanıklı olduğunu vurgulamak istedim. Benim yaptığım şey zaten kesinlikle mantıklı değil.Belirli bir oranda saatler suya dayanıklıdır. Yıkanabilirler, ancak bu, saatle sıcak duşun altına girilebileceği anlamına gelmez.
Dayanıklıdır, uygulama doğru Hasan hocam. Sadece konusu açılınca ve aklıma gelince yazmak istedim. Duşa girenler var, aman dikkat.Dayanıklı olduğunu vurgulamak istedim. Benim yaptığım şey zaten kesinlikle mantıklı değil.![]()
4 yıldır Honor Magic Watch 2 kullanıyorum. Haftada sadece bir iki saat çıkarıyorum onun dışında hep kolumda uyurken falan. Kaç kere yüzmeye gittim kaç kere saati duvara vurdum bana mısın demiyor. Şarjı da hala ilk günkü gibi bir buçuk hafta gidiyor tüm özellikler açıkken.
cartel
Yetkin
Hala ilk çıktığı günden bu yana Xiaomi Mi Band 5 kullanan arkadaşlarım var. Gerçekten dayanıklı saat, bende Mi Band 6 modelini 10 gün (şarja takana kadar) kolumdan çıkartmıyordum, yüzmeye giderken, uyurken... her yerde benimleydi ve kullanmıştım uzun bir süre, sonra da arkadaşıma verdim o da aktif olarak kullanıyor
. Bir ara da deneyimlemek için HK9, HK9 Pro, HK10 Pro Max (sahte Apple Watchlar) diye birkaç saat aldım. 1 sene olmadan hepsinin kasasının boyası attı. Şu anda orijinal Apple Watch SE 2 kullanıyorum, 8. ayımız ve ekranındaki kılcal çizikler dışında hiçbir sorun yok.
Outdoor bir kullanım amacım yok, saati coğunlukla okulda kullanacağım ama coğunlukla saatimi bir yere carpıp duran bir insanım açıkçası. Önceden Casio'nun tam model ismini bilmediğim silikon kasa ve kordonlu bir modelini kulanmıştım. Sonra cockpit markalı bir saati kulanmaya başladım ve hâlâ aynı saati kullanıyorum. Smart band 10 aldığımda en azından 2 sene kullanacağım. Beni en cok tedirgin eden kısmın internette saatin kasa koruyucuların az bulunması ve değerlendirmelerde şikayetlerin olması oldu. Onun dışında da okulda vb. düşüp saati kırarsam diye ayrıca bir endişem var.Almayı düşündüğünüz iki saat ayrı dünyaların ürünü.dayanıklılıktan kastınız nedir? Outdoor bir saat için G-Shock ara farkla önde. Xiaomi ne tür cam kullandı, malzemesi nedir ne kadar dayanır detaylarına bakmak lazım.
Belirli bir oranda saatler suya dayanıklıdır. Yıkanabilirler, ancak bu saatle sıcak duşun altına girilebileceği anlamına gelmez.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-