Akıllı saatim çocukça mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beyza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    komik
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlar başkalarının hayallerini küçümsemeye bayılırlar. Bu, kendilerinin elle tutulur hiçbir hayali olmadığı içindir. İnsanlar, yanındaki insanlar hep kendi seviyelerinde kalsın isterler. Kime ne? Varsın çocukça olsun. Yine de kimi ilgilendirir? Hayaline böyle motive oluyorsan ve bu sana güç veriyorsa kimsenin söz söylemeye hakkı yok.

Ben sana bir şey dedim mi? Benim de görüşüm kötü olmadığı yönünde, sana disslike atabilirim asıl sen boş duyar kasıyorsun şu an.

Hedefimle motive olmak için almak istediğim motoru saatime duvar kâğıdı olarak koydum. Arkadaşlarım benimle "çocuk musun sen" diye dalga geçtiler. Çocukça mı duruyor sizce?

Eki Görüntüle 128825

R25 aldığında yanına ilk o yargılayan kişiler yanaşacak. 4-5 yıldır telefonda veya bilgisayarımda arkaplanım Panigale V4 ve laf atan çok oldu fakat 5 yıl sonramı 10 yıl sonramı alırım bilemem ama aldığımda o kişilerin bakacağından eminim.

Kime göre neye göre çocukça? Bence gayet güzel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…