Arkadaşlar merhaba. Benim hem dondurucu hem de kombiyi bağlamam gereken bir prize ihtiyacım var. Sanırım bu ikisi çok güç çektikleri için sorun olabilirmiş. Nasıl bir priz kullanmam gerek. Var mı önerileriniz? Ayrıca Akım korumalı olursa da çok sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu ikisini direkt duvar prizine bağlamak daha iyi olur. Elektrikçi çağırıp yanına bir tane daha priz açtırmak lazım. Çoklu priz tavsiye etmiyorum.
Teşekkür ederim cevabınız için. Yani çoklu priz mantıklı değil anladığım kadarıyla o zaman iki prize iki ayrı Akım korumalı priz alacağım değil mi?Bu ikisini direkt duvar prizine bağlamak daha iyi olur. Elektrikçi çağırıp yanına bir tane daha priz açtırmak lazım. Çoklu priz tavsiye etmiyorum.
Hayır direkt fişi duvar prizine takacaksınız. Akım korumalıya gerek yok. Akım korumalı priz dalgalanmayı önler ki yeni evlerde çok da yaşanan bir durum değil. Elektrik kesintilerinde bir faydası yok. Zaten bu cihazlar da voltaj dalgalanmasından öyle aman aman etkilenmezler.Teşekkür ederim cevabınız için. Yani çoklu priz mantıklı değil anladığım kadarıyla o zaman iki prize iki ayrı Akım korumalı priz alacağım değil mi?
İkisi de fazla güç çekmez, kombide elektrik harcayan tek şey sirkülasyon pompası bir de elektronik karttır en fazla. Doğrudan prize bağla yeter.
Brennenstuhl kalitelidir, tavsiye ederim. Kombi ve derin dondurucu, en tepe noktasında bile birlikte 1000W çekmez. Duvar prizine direkt takılırsa daha iyi olur. Ancak ayrı ayrı takacaksanız Tunçmatik tekli prizler de kalitelidir. Akım korumalı prizler ise fazla abartılıyor.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Tunçmatik Powersurge Enerji Koruma 1li Beyaz - Tsk19019 - Fiyatı, Yorumları
Powersurge Enerji Koruma 1li Beyaz - Tsk19019 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Brennenstuhl 136-s Eco-line 13.500a Akım Korumalı 6'lı Priz - Fiyatı, Yorumları
136-s Eco-line 13.500a Akım Korumalı 6'lı Priz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
sawyerford
Üstün
Yaklaşık 10 senedir tekli Tunçmatik kullanıyorum ve daha sorun yok. Önerebilirim.
Anladım teşekkür ederim. Ama bulunduğum yerde çok sık elektrik gidip gelme durumu olabiliyor. O konuda Akım korumalı prizin bir faydası olmaz mı?Hayır direkt fişi duvar prizine takacaksınız. Akım korumalıya gerek yok. Akım korumalı priz dalgalanmayı önler ki yeni evlerde çok da yaşanan bir durum değil. Elektrik kesintilerinde bir faydası yok. Zaten bu cihazlar da voltaj dalgalanmasından öyle aman aman etkilenmezler.
Bana ikisini aynı yere takma çok sorun yaşarsın dediler. Kandırıldım mı?İkisi de fazla güç çekmez, kombide elektrik harcayan tek şey sirkülasyon pompası bir de elektronik karttır en fazla. Doğrudan prize bağla yeter.
Çok teşekkür ederim. Şimdi elektrik gidip gelme durumunda normal priz ile Akım korumalı priz arasında bir fark yok mu? Bir de ben şimdi ikisini normal ikili ya da üçlü prizle birlikte kullansam sorun olur mu o zaman? Çok Akım çekmiyorsa ikisi de sorun olmaz o zaman.Brennenstuhl kalitelidir, tavsiye ederim. Kombi ve derin dondurucu, en tepe noktasında bile birlikte 1000W çekmez. Duvar prizine direkt takılırsa daha iyi olur. Ancak ayrı ayrı takacaksanız Tunçmatik tekli prizler de kalitelidir. Akım korumalı prizler ise fazla abartılıyor.
![]()
Tunçmatik Powersurge Enerji Koruma 1li Beyaz - Tsk19019 - Fiyatı, Yorumları
Powersurge Enerji Koruma 1li Beyaz - Tsk19019 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
![]()
Brennenstuhl 136-s Eco-line 13.500a Akım Korumalı 6'lı Priz - Fiyatı, Yorumları
136-s Eco-line 13.500a Akım Korumalı 6'lı Priz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Dondurucu tarihi eser değilse bir şey olmaz aynı prizde kalabilirler. Kaliteli çifte bir priz yeterli gelir ikisine.Bana ikisini aynı yere takma çok sorun yaşarsın dediler. Kandırıldım mı?![]()
Bak yangın çıkarsa seni ihbar ederim.Dondurucu tarihi eser değilse bir şey olmaz aynı prizde kalabilirler. Kaliteli çifte bir priz yeterli gelir ikisine.