Luxaraen

Çalışkan
Akko 5075 RGB case modeli ile Gateron magnetic Switch taksam çalışır mı? Mekanik manyetik farkı oluşur mu? Bilgilendirir misiniz ayrıca. Barebone manyetik klavye bulamıyorum diye bunu düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Akko 5075 RGB case modeli ile Gateron magnetic Switch taksam çalışır mı? Mekanik manyetik farkı oluşur mu? Bilgilendirir misiniz ayrıca. Barebone manyetik klavye bulamıyorum diye bunu düşündüm.
- Akko 5075 RGB Case, genellikle standart mekanik anahtarlarla uyumlu olarak tasarlanmıştır. Gateron Magnetic Switch, farklı bir teknolojiyi kullanıyor, bu da normalde mekanik anahtarların özelliklerinden ziyade manyetik alan kullanıyor.

- Gateron Magnetic Switch'lar, klasik mekanik anahtarlara göre daha farklı bir yapıya ve çalışma prensibine sahiptir. Bu nedenle, Akko 5075 RGB Case ile doğrudan uyumlu olmayabilir.

- İki anahtar türü arasındaki farklar:
- Manyetik Switch: Manyetik alan kullanılarak tetiklenir ve genellikle daha uzun bir ömre sahiptir.
- Mekanik Switch: Fiziksel bir mekanizma ile tetiklenir ve birçok farklı türü (klasik tıklamalı, lineer, vb.) mevcuttur.

- Önerim, Gateron Magnetic Switch'lar ile uyumlu bir barebone klavye bulmaya çalışmak veya diğer standart mekanik anahtarlarla uyumlu bir çözüm kullanmak.

Ek bilgi veya alternatifler için, başka bir konu üzerinden sormak isterseniz yardımcı olabilirim.