Mert Göktuğ
Çalışkan
Akko klavyelerin genel olarak önerildiğini gördüm fakat çok bir bilgim yok bu klavye alınır mı? Ya da Akko'nun önereceğiniz başka klavyesi var mı?
Evet, M1W'e bakılabilir. %15 indirim ile ona da bakabilirsiniz, fiyat farkı değecektir. Alüminyum bir ürün M1W.Hocam bunun yerine Akko monsgeek M1 modelini önerdiler sizce aradaki fiyat farkını ödemeye değer mi?
Alınır, stok sesi iyi hotswap ve switchleri kaliteli, bilindik siteden alıyorsun ustune ustelik indirim sağlanıyor alınmaması için bir sebep yok gibi.Akko klavyelerin genel olarak önerildiğini gördüm fakat çok bir bilgim yok bu klavye alınır mı? Ya da Akko'nun önereceğiniz başka klavyesi var mı?
Alınır, stok sesi iyi hotswap ve switchleri kaliteli, bilindik siteden alıyorsun ustune ustelik indirim sağlanıyor alınmaması için bir sebep yok gibi.
Şu an kullanıyorum, öneririm. Çok güzel bir klavye. Ancak RGB'si zayıf haberin olsun.
Zaten kablosuz klavye de RGB kullanılmaz.RGB güçlü olsa tabii ki güzel olur ama çok önemli değil gibi geliyor bana RGB.