blueswitchsesliolan

Çalışkan
Yer
İstanbul
Keycaplerini beğenmesem de 8K Hz olduğu için ve kablosuz olduğu için bu fiyata değerlendirilebilir. Manyetik switchleri var. Driver'ı oldukça karmaşık ve saçma ama işin sonunda fiyatı uygun yapacak bir şey yok :hehehe:
Geçmişte siyah keycapli halini kullanmıştım isteyen olursa ses testi yaptığım videoyu da atabilirim.

Ürün Linki: https://www.gaming.gen.tr/urun/6608...-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/

Keycap kalitesi bence fena değil ancak Driverı gerçekten karışık. Beyaz modelini yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.

Tek beğenmediğim nokta %60 klavyelerin çoğunda fn ile de olsa yön tuşu olurdu, bunda bulunmuyor. Macro gibi ayarlamak da istemedim.

Keycap kalitesi bence fena değil ancak Driverı gerçekten karışık. Beyaz modelini yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.

Tek beğenmediğim nokta %60 klavyelerin çoğunda fn ile de olsa yön tuşu olurdu, bunda bulunmuyor. Macro gibi ayarlamak da istemedim.
Aynen öyle katılıyorum, %65 klavyesi insanıyız sanırım

Aula F75 satıp almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
Teknik olarak fun60 daha iyi gibi gözükse de ben konfordan yanayım. F75'te F tuşları, knob desteği ve yön tuşları var. Kullanıcının elini çok rahatlatan özellikler. Ben olsam geçmezdim sanırım.

Merhaba.Manyetik switch ile normal blue-red switch farkı nedir acaba?Birde manyetik switclerin basım ömrü ne kadardır?Teşekkürler

Merhaba.Manyetik switch ile normal blue-red switch farkı nedir acaba?Birde manyetik switclerin basım ömrü ne kadardır?Teşekkürler
Mekanik switchlerin marka ve modeline göre bir tetiklenme mesafesi vardır. Yani örneğin razer'ın yeşil switchlerinde 1.9mm'de aktif olma gibi bir mesafe var. Manyetik switchlerde mekaniklerdeki gibi bir fiziksel temas gerekmez ve bu aktif olma mesafesi yani tuşun basılma mesafesi ayarlanabilir. Yazılımına girip mesafeyi istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Ayrıca manyetik switchler daha uzun ömürlüdür.