Loniss

Uzman
Yer
Kahramanmaraş
Merhaba.

Böyle bir konum var; açıkçası ben sonuç elde edemediğim için bilgisayarı değiştirmeyi düşünüyorum artık, yani konunun çözülmesi için yazmıyorum, yanlış anlaşılma olmasın. Ama bu muhabbetin Recep Abi'nin ilgisini çekeceğini düşünüyorum, hatta belki bu konuyla ilgili bir video yapmak ister Techolay YouTube kanalında, çünkü Türkiye'de hiç bununla ilgili bir içerik yok ve bunu da en iyi yorumlayabilecek veya en azından bununla ilgili 1 tane bile olsa videoyu sunabilecek kişi Recep Abi olur anca. :)

Kendisine bu mesajımı ulaştırırsanız çok mutlu olurum, yorumunu çok merak ediyorum ve bu konu hakkında çok güzel bir video çıkartabileceğini düşünüyorum; kimsenin yapmadığı farklı bir içerik olur. Teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir plan var standart bir eklran kartı için açıkçası. Hasan ile konuşacağım. Daha önce yapılmış bir karta yaapbiliriz.
Anladım Recep Abi. Benim bildiğim kadarıyla şey çok yaygın; mesela RX 570'in 4 GB'lık versiyonu ile 8 GB'lık 2 farklı versiyonu var. 8 GB'lık olanın VRAM'lerini 4'e lehimleyip 8 GB'lık olanın BIOS'unu yazıp böyle bir şey yapabiliyorlar. Sanırım aynısını yeni nesil kartlarda da yapmak mümkün.

Ama işte benim dediğim laptop örneğinde 3050'nin daha yüksek VRAM'lı modeli olmadığı için hem elde BIOS yok hem de o kartın kabul edebileceği bir VRAM bulmak gerekiyor; iş daha da karışıyor.

İki olay üzerine de kafa patlatılabilir, güzel bir video çıkacak gibi.:)

Son düzenleyen: Moderatör: