EmirBey

Becerikli
Bugün akşam sahilde bisiklet sürüyordum. İki küçük çocuk, bir kız ve bir erkek çocuğu, "Abi," diye seslenip "tek teker yapabilir misin?" dediler. Bir yandan da kendi aralarında konuşuyorlardı "yapabilir, yapamaz" diye. Ben durdum onlara baktım. "Yapamam, noldu?" dedim gülümseyerek. "Tek teker yapabilir misin?" dediler tekrar. Gülümseyip yoluma devam ettim, az ileriden geri döndüm. Çocuklar da yürümeye başlamışlardı gülümseyerek, bir karşılaşma daha yaşadık; sonra yoluma devam ettim, böyle bir olaydı. İlginçti ya da değildi, bilmiyorum ama içimde yer etti.

Aklıma gelen bir şey yok pek. Ama geçenlerde yolda tanımadığım kişi 3 kişi okeye 4.lazım gelebilir misin demişlerdi.

Çıkmayan değil de bugün karşılaştığım bir şeyi anlatacağım. Normal Cumhuriyet meydanının oradaki yoldan yürüyorum Tramvay güzergahında adamın biri elinde tespih tezgahıyla karşıdan gelirken bir anda köpek gibi havladı gardaşım(kardeşim) korktun mu dedi? Sonra yoluna devam etti.

Çıkmayan değil de bugün karşılaştığım bir şeyi anlatacağım. Normal Cumhuriyet meydanının oradaki yoldan yürüyorum Tramvay güzergahında adamın biri elinde tespih tezgahıyla karşıdan gelirken bir anda köpek gibi havladı gardaşım(kardeşim) korktun mu dedi? Sonra yoluna devam etti.
İlginçmiş. :)

Benim anlattığımla ilgili bir yorumunuz var mı?