Rehber AKN saçmalığı nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 62
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    akk akn
Şu konu özellikle mobilde büyük sorun Avrupa sınırsız sınırsız diye reklam yapıyor biz halen 10 GB 20 GB.
Adamlar sinirsiz kullaniyor ve ek olarak fiyatlar bedava. Harcliklariyla bile odeyebiliyorlar genc yastakiler sinirsiz mobil kullanima. Biz kasitli olarak bu durumda tutuluyoruz. Arap Telekom upload hizlarini daha yeni yeni acmaya basladi, halbuki hep altyapilar rahatlikla 10-15 ustunu destekliyordu. Icerisi dolu ama musluklari kisiyorlar, meshur sozumuzu hatirlatiyor bana, porsiyonlari kucultelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu çözmek şu anki yönetimde çok zor be abi

Gecen Habertürk programinda bir ogretim uyesi bu durumdan bahsetmisti. Dedi ki 3 milyar dolar lazimmis internet yatirimi icin Avrupa seviyesine gelmek icin. Ve bilin bakalim suncuu ne yapti o sirada? Eline telefonu aldi ve ogretim uyesinin sozunu kesti ve basladi anlatmaya internetim cok hizli hiç gerek yok. Gayet hizli internetimiz var. Dagin basinda bile cok hizli cekiyor. Ogretim uyesi ise biliyor kraldan cok kralci oldugunu ve susuyor ustelemiyor. Kisacasi kraldan cok kralci insanlar oldugu surece bizden bir halt olmaz.

Bizim gibi Superbox falan kullananlar hâlâ kota ile uğraşıyor. Limitsiz var ama onda da 15 Mbps sınırı var.

Buna gecen baktim Vodafone Redbox var fakat o da 5 Mbps hizla hizmet veriyor. 10 Mbps falan olsa alirdim. Ayrica kotali.

Maalesef şu Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK), CİMER, Türk Telekom ve Turkcell Superonline kadar berbat şirket görmedim. BTK'ya yazıyorsun kuruma iletiyor kurum başından salıyor. CİMER'den Ulaşım ve Altyapı Bakanlığı (UAB) yazıyorsun BTK'ya iletiyor onlarda ilgili kuruma şikayet açın diyor. Şu an başka nereye başvuracağım bilmiyorum. Tüketici Hakları'na kadar geldim ama başvursam bile tahmini duruma göre rahat 5-6 ay beklersin.

Arkadaşım yurtta limitsiz için 1300TL veriyor. 2 Mb/s üstünü göremiyor.
Hocam bari vodafone RedBox falan baksin arkadasiniz bazi operatorler yerlere gore degisik cekiyor. Mesela benim vodafone Ankaranin gobeginde ve etimesgutta durmadan sinyal kesiliyordu 2021 yiliydi. Fakat turkcell kullanan babamin full cekiyordu. Simdi koydeyim benim vodafon full cekiyor babamin Turkcell hatti cok yavas. Size tavsiyem arkadasiniz operator degistirsin. Ayni hizmeti veren TT veya Vodafone'a bakmali.

Gayet hızlı internet mi ? İnternet kablomu çaldılar 5 kere en son gittim ağacı kestim ki bir daha çalmasınlar Kabloyu elektrik direklerinden geçiriyorlar ülkenin çoğu yerinde bu mu hızlı internetmiş ?

Gayet hızlı internet mi? İnternet kablomu çaldılar 5 kere en son gittim ağacı kestim ki bir daha çalmasınlar Kabloyu elektrik direklerinden geçiriyorlar ülkenin çoğu yerinde bu mu hızlı internetmiş?

Oyle hocam. Fakat iste basima is acmamak icin ve sosyal de ban yememek icin susuyorum.

Oyle hocam. Fakat iste basima is acmamak icin ve sosyal de ban yememek icin susuyorum.
Ben deprem bölgesinde yaşıyorum. Bulunduğum yerde altyapı olmasına rağmen kablo elektrik direklerinden çekildiği için en fazla 16mbps hız alabiliyorum çünkü sinyal düşüyor yüksek katta olduğumdan. Alt mahallelerde depremden bu yana interneti olmayan arkadaşlarım var.

Evet hocam. Iste birileri gidip oraya mobil şebeke kurmak istemiyor para gider diye. Insanligin en dogal hakki internete erisim. Ayrica deprem bolgesi yani. Cimere ve Twitterdan baslik acin destekleyelim hatta konu acin burada sesinizi duyumak icin elimden geleni yaparim.

Mayıs ayından bu yana sadece benim mahallemi etkileyen 5-6 kablo çalıntısı meydana geldi. Her seferinde 30 metrelik içi bakırla dolu kilolarca kabloyu çaldırmak daha çok işlerine geliyor galiba halbuki dediğiniz gibi bir işlemi yapsalardı bu kadar masraf olmazdı. Ben ilgileneceklerini sanmıyorum direkt olarak deprem bölgesine dadanmış yamyamlar var, televizyon kanallarının yayın kablolarını kesiyorlar ben direkt Türk Telekom Genel Müdürlüğüne gittim oradaki kadın bana Türk Telekom'un artık ilgilenmeyeceğini söyledi ve bana direkt kablo firmasının adresini verdi. Kendi ağızlarıyla söylüyorlar ilgilenmediklerini. Ben en son dedim bu kadar kablo hırsızlığı oluyor siz neden kabloları yer altından geçirmiyorsunuz kadın bana dedi ki o işlem çok uzun bir işlem en az 3 ay alır bende tamam o zaman dedim kendi bildiğimi yaptım şimdiye kadar çalınmadı bakalım sonrasında ne olacak ? Deprem bölgesinde hiçbir şey iyi gitmiyor zaten. En son internet kablom çalındığında 2.5 ay boyunca internetsiz kaldım ben binlerce lira telefon faturası ödedim bu süre zarfında ve en son müşteri hizmetlerini aradığımda kadın bana şikayet kayıtlarınızı teknik ekip görmezden gelmiş başka bir açıklaması yok dedi yani kendileri de kabulleniyorlar nasıl sorumsuz olduklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…