İnternetin hiç olmadığı, marketi bile olmayan köyümüz...
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 2
Market yok ama Fiat Doblo elbette var
.
.Nokia 6070
Uzman
Bir bayram dönüşü eve burası ve Durasıllı üzerinden gitmiştik. Şu görünen kısımda soğuk asfalt falan olmalıydı bence. Diğer mahallelerde pek uygun görmesem de parke taşı dahi döşediler.
Manisa Salihli'ye bağlı.
Son düzenleme:
Ne güzel bir köy dümdüz.
Çok hikayesi yok aslında. Ama harabe evler aşırı fazla dediğiniz gibi bir Cin filmi rahat çekilir. Bi’ ara mezarın içinden ezan okununca el çıkıyor muhabbetleri vardı onun dışında hiç başka muhabbetlere denk düşmedim.Tam cinli film çekmelik duruyor. Bu köyde ne hikayeler vardır. Köyde en sevdiğim aktivite, köy kahvesinde hikayeler dinlemek.
Son düzenleyen: Moderatör:
HDDKullanıyorum 52
Üstün
İnternetin hiç olmadığı, marketi bile olmayan köyümüz...
Eki Görüntüle 199455Eki Görüntüle 199456Eki Görüntüle 199461Eki Görüntüle 199462Eki Görüntüle 199460Eki Görüntüle 199459Eki Görüntüle 199458Eki Görüntüle 199457Eki Görüntüle 199454Eki Görüntüle 199453Eki Görüntüle 199452
Renklendirme için ne kullanıyorsunuz.
Transporter hocam bizim
Merzifon.
Yanlış hocam. Burası Merzifon'da ki Akören köyü.Bir bayram dönüşü eve burası ve Durasıllı üzerinden gitmiştik. Şu görünen kısımda soğuk asfalt falan olmalıydı bence. Diğer mahallelerde pek uygun görmesem de parke taşı dahi döşediler.
Manisa Salihli'ye bağlı.
Valla bir hikaye var aşırı uzun ama size şöyle diyim baya katliam varTam cinli film çekmelik duruyor. Bu köyde ne hikayeler vardır. Köyde en sevdiğim aktivite, köy kahvesinde hikayeler dinlemek.
Hocam kamera modunda 3 mod var. Doğal = doğru renkler. Dolgun, ben fark göremedim doğal ile. Gerçek ise böyle çeken doygunluk yükselten, manzaraları güzelleştiren bir mod. Ben bu modda çekiyorum. Başka bir edit vs yok.
Her köy güzeldir de benim köyüm aşırı güzel... sadece 3-5 saat kalabildiğim için gezip fotoğraf çekemedim. Sadece evin önünden çektim.
Son düzenleme: