İkisini de sevmiyorum. Ekrem İmamoğlu'na aralarından iyisi sayılıyor diye oy vereceğim. Ama hizmet etmese sırf CHP'li diye oy vermem asla. Her ikisinde de yaşlı ve inatçılar yüzünden yıllarımız yok oldu gitti. Doğru düzgün aday çıkarmayan CHP de suçlu. Kaybeden koltuk sevdalısı Kılıçdaroğlu yüzünden böyle kötü haldeyiz.

Yerel seçim. Cumhur seçim fark etmez.
Fark eder. Yerelde iş yapana veririm.

Şişli'de oturuyor olsam ve o zamanki hali olsa Sarıgül'e verirdim mesela. İnönü döneminde Şişli kendi hatasını ona bildirip düzeltmesini söylediğimde, İmamoğlu döneminde ise İBB kendi hatası yüzünden ona işim düşünce bana hafif tabir ile yürü git dedi. Ben bu CHP'nin gerek ilde gerek ilçede AKP'den daha kötü olduğunu gözlemledim. Bu yüzden ikisi arasında AKP.
Evet, ikisi de çalıp çırpıyor, onu bunu yapıyor. Vatandaş olarak yararlandığım ve yararlanmam gerekirken yararlanamadığım hizmetlere bakınca AKP

Genelde durum daha beter. CHP'nin tek amacı AKP olmasın. Kendi ideolijisi bile kalmamış bir parti durumunda. AKP gitsin uyruna kimlerin koynuna girdikleri ortada. Vatanı bölmeye çalışan adamın yanında takılana benden oy çıkmaz.

Abi siz neden birbirinize girmiyorsunuz ben anlamadım (!). Öneri konularında bile vietnam savaşına döndürüyorsunuz ortalığı burada hiç bir şey yok.

Şöyle tuzum kuru olsaydı keşke. Bunu sana yakın bir zaman önce de söylemiştim. :D
Açıkçası bu durumdan hiç memnun değilim. Ülkeyi ucuz işçi ve turizm yerine çevirdiler. Elini sallayan ülkeye girebiliyor ve markete giderken bile başımıza ne gelecek diye düşünüyoruz. Diğer yandan da otel ve restoran sahipleri keyiflerine bakıyor. Muhtemelen çoğu artık Türkiye’de bile yaşamıyordur. Zengin daha zengin oluyor, halk da sürünüyor. İnsanlar da burada CHP ve AKP diye tartışıyor. İkisi de oldukça yetersiz fakat birisi açıkçası ilerlemeyi engelliyor.