AKP yönetimindeyken İBB'den burs alan AKP'li milletvekili haberine yayın yasağı getirildi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 535
  • Etiketler Etiketler
    akp yayın

995

Uzman
AKP yönetimindeyken İBB'den burs alan ve sonrasında AKP'den milletvekili olan kişilerin “İBB'den burs aldıklarına dair haberlere” yayın yasağı getirildi. Diye belirtiyim yayın yasağı yavaş yavaş geliyorken bu yazdığım yazı burada kalsın sonra kaldırılır falan filan. Değerli arkadaşlar bu kişiler üstüne Amerika'da okudu bizim vergilerimizle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korkunun vücut bulmuş hali bu adamlar.

"Hiçbir korkuya benzemez halkını satanın korkusu"
-Nazım Hikmet
Amerika'ya gitmişler orada vergilerimizi çatır çutur yemişler bir de dinden bahsediyorlar. Taktıkları başörtü'ye lafım yok ama sen milletin parası ile hırsızlık yapar gibi çatır çutur yersen günaha girersin takmanın'da hiç manası olmaz.

Ağır konuşacam, kendimi zor tutuyorum.
Ordu da şerefli asker kalsa bunlardan çoktan kurtulmuştuk.

Ağır konuşacağım kendimi zor tutuyorum.
Ordu da şerefli asker kalsa bunlardan kurtulmuştuk

Orduya öyle bir operasyon yaptılar ki neredeyse bütün rütbeli askerler bunların adamı artık. Kendilerinden olmayanı da ya sürgün ediyorlar ya da iftira atarak itibar suikasti yapıyorlar.

Orduya öyle bir operasyon yaptılar ki neredeyse bütün rütbeli askerler bunların adamı artık. Kendilerinden olmayanı da ya sürgün ediyorlar ya da iftira atarak itibar suikasti yapıyorlar.
Aslında orduda da suç var, bu girişim olamadan yönetime el koymalıydı.

İfadeler: 995
Ağır konuşacam, kendimi zor tutuyorum.
Ordu da şerefli asker kalsa bunlardan çoktan kurtulmuştuk.

Problemi başka bir facia ile çözmeye çalışmak doğru değil. Darbe iyi bir şey değil genç arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…