Girdi, bir selam verdi, havasını soludu, "bana müsaade" dedi, çıktı gitti yani. Bana bu durumun gerçekleştiğini mi söylüyorsunuz?

Amaan, boş ver gitsin bea. Alışığız biz bu "ziyaretlere". Ha umudum var mı, ilginç ama evet hala var. İnanıyorum ki Türkiye bir gün küçük kafaların değil, büyük zihinlerin ülkesi olacak. Ancak pek yakın bir gelecekte değil. Dünyaya atamız kadar zeki ve cesur, halkına babamız kadar sert ama yufka yürekli, vatanına anamız kadar şefkatli ve sevgi dolu biri, illaki gelecek. Gelecek. Halk, yani en azından durumun farkında olanlar başını dik, omurgasını sağlam tutsun, o lider gelir illaki.

Girdi, bir selam verdi, havasını soludu, "bana müsaade" dedi, çıktı gitti yani. Bana bu durumun gerçekleştiğini mi söylüyorsunuz?

Amaan, boş ver gitsin bea. Alışığız biz bu "ziyaretlere". Ha umudum var mı, ilginç ama evet hala var. İnanıyorum ki Türkiye bir gün küçük kafaların değil, büyük zihinlerin ülkesi olacak. Ancak pek yakın bir gelecekte değil. Dünyaya atamız kadar zeki ve cesur, halkına babamız kadar sert ama yufka yürekli, vatanına anamız kadar şefkatli ve sevgi dolu biri, illaki gelecek. Gelecek. Halk, yani en azından durumun farkında olanlar başını dik, omurgasını sağlam tutsun, o lider gelir illaki.

CHP, AKP'nin satın aldığı partidir. Fark ettiyseniz bütün seçimler kazanır gibi yapıyor, AKP yine kazanıyor ve umut kırıyor.

Bir de cumhurbaşkanını ölmeden tanrı bile indiremez. Olası senaryoda seçim kaybedilirse sokaklar kan gölü olur, 1990 ve 1980'ler gibi.

Muhalefetin kalkmasını ben de istiyorum çünkü ülkeyi yavaşlatıyor; onaylanması, oy verilmesi. Bakın Çin'e, baştaki ne derse tak diye oluyor.

Bir de zaten ekonomiyi düzeltmek çok kolay.

Türkiye gibi bir ülkede mültecileri atmak yerine sınır dışı maden ocakları, Doğu'ya fabrika koyacaksın; yanında kamp, yüksek güvenlikli, hiç kimsenin kaçamayacağı şekilde. Türkiye mineral olarak çok zengin bir ülke. Bir de fedakârlık yapmadan bir ülke çok zor kurtuluyor. Türkiye'de neredeyse tahmini 30 milyon mülteci var; kayıtlı, kayıtsız mülteci = insan gücü.

Son düzenleyen: Moderatör:
CHP, AKP'nin satın aldığı partidir. Fark ettiyseniz bütün seçimler kazanır gibi yapıyor, AKP yine kazanıyor ve umut kırıyor.

Bir de cumhurbaşkanını ölmeden tanrı bile indiremez. Olası senaryoda seçim kaybedilirse sokaklar kan gölü olur, 1990 ve 1980'ler gibi.

Muhalefetin kalkmasını ben de istiyorum çünkü ülkeyi yavaşlatıyor; onaylanması, oy verilmesi. Bakın Çin'e, baştaki ne derse tak diye oluyor.

Türkiye gibi bir ülkede mültecileri atmak yerine sınır dışı maden ocakları, Doğu'ya fabrika koyacaksın; yanında kamp, yüksek güvenlikli, hiç kimsenin kaçamayacağı şekilde. Türkiye mineral olarak çok zengin bir ülke. Bir de fedakârlık yapmadan bir ülke çok zor kurtuluyor. Türkiye'de neredeyse tahmini 30 milyon mülteci var; kayıtlı, kayıtsız mülteci = insan gücü.
Farz edelim ki muhalefet kalktı o zaman cumhurbaşkanını kim denetleyecek? Denetleme organı olarak kimi görevlendireceksin? Muhalefet hükümetin yaptığı yanlışları halka bildirmek için vardır yoksa kafasına estiği gibi davranırlar ki 26 yıl oldu öyle de davranıyorlar. Bizdeki denetleyici kadro TSK'ydı milleti hükümetten korurdu onu da kumpaslarla indirmeleri uzun sürmedi. Şimdi ise meydanı sözde muhalifler doldurdu.

Mesajı yazan kullanıcı Erdoğan ve iktidar ne derse o olmuyor sanıyor vay be. İnsan en azından İngiliz ekolü ister. İsteye isteye en saçmasını istemişsin.

Ekonomiyi düzeltmek basit diyor 😂. Yöneten adam dine göre hareket ettiği için ekonominin içinden geçti.

Mesajı yazan kullanıcı Erdoğan ve iktidar ne derse o olmuyor sanıyor vay be. İnsan en azından İngiliz ekolü ister. İsteye isteye en saçmasını istemişsin.

Ekonomiyi düzeltmek basit diyor 😂. Yöneten adam dine göre hareket ettiği için ekonominin içinden geçti.

Tamam peki sen nasıl düzelteceksin bunu?
Bunu yaparsan 3 yıl en azından Avusturya refah erişebilirsin.

1770735964483.webp

Kaç yaşındasın sen? Yönetimin nereden icazet aldığına bir daha bak. Umarım kandırıldık sananlardan değilsindir.

O zaman daha hızlı bir çözüm bulum 3 yılda ekonomi yi düzeltcek bundan daha iyi.
Sistemin varsa söyle dediğim olay şu hem eleştiriyorsun ama daha iyi bir sistem bulamiyorsun.
Daha iyisini bul yapalim.

Kaç yaşındasın sen? Yönetimin nereden icazet aldığına bir daha bak. Umarım kandırıldık sananlardan değilsindir.

Bakın benim yazdığım ilk cümleye.

1770750355598.webp

Sizin yazdığınız açıklamaya bakın alakası var mıdır?

1770750390121.webp

Bunu yazdıktan sonra senle konuşmanın anlamı yok tur zaten bir insanı yaşı ile yargılamak üzücü.

Dosya Ekleri

• 1770750259215.webp
    1770750259215.webp
    702 bayt · Görüntüleme: 26
O zaman daha hızlı bir çözüm bulum 3 yılda ekonomi yi düzeltcek bundan daha iyi.
Sistemin varsa söyle dediğim olay şu hem eleştiriyorsun ama daha iyi bir sistem bulamiyorsun.
Daha iyisini bul yapalim.

Bakın benim yazdığım ilk cümleye.

Eki Görüntüle 226197

Sizin yazdığınız açıklamaya bakın alakası var mıdır?

Eki Görüntüle 226199

Bunu yazdıktan sonra senle konuşmanın anlamı yok tur zaten bir insanı yaşı ile yargılamak üzücü.
Kendi vatandaşına iş olanakları oluşturmaktansa ülkeye yük olan mültecileri iş gücü olarak görmek, Türk vatandaşlarının daha az maaşa mahkum olmasını istemekten farksızdır. Orta Doğu'da yaşadığını bilerek hareket etme kabiliyeti geliştireceksin.

Ottawa antlaşmasından çıkacak sınırlara mayın döşeyeceksin.

Güneydoğu'da artan elektrik kaçağına karşı OHAL ilan edecek, terör sempatizanlarına fırsat bırakmayacaksın.

Terörsüz Türkiye adıyla terörün siyasete karışmasına engel olacaksın. Teröre fon sağlayan yabancı kuruluşları kapatamıyorsan sıkı yönetim altında tutacaksın.

Nadir toprak elementi olarak kabul edilen madenleri dış ülkelerin maden şirketlerine peşkeş çekmeyeceksin.

Akkuyu Nükleer Santralindeki antlaşmaya karşı çıkacak, Rusya'nın senin topraklarında 51% hisseyle Nükleer santrale sahip olmasına tepki göstereceksin.

Yurt dışı alışverişlerine kısıtlama koymayacak gençlerin gelişen teknolojiye erişimini arttıracaksın. İşsiz gençleri kendi işlerini kurmaya itecek devlet destekli politikalar oluşturacaksın.

En önemlisi aldığın vergi vatandaşa geri dönmüyorsa vergi oranını azaltacak hem milletin hem de gelişmekte olan şirketlerin önünü açacaksın.

Şehitlerin yatmış olduğu topraklara maden işletme yetkisi vermeyeceksin.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusunu ve kuruluşundaki felsefeye alenen saldırı düzenleyen partilere OY VERMEYECEKSİN!