Makaleler
5
Yer
Winterfell
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu dunyada zenginseniz yasalar sizi korumak icin var. Eger fakirseniz yasalar sizi yok etmek icin var. Trump'a bile dokunamiyorlar koskoca ABD bile dokunamiyor ustune bunlar yasalariyla ovunurler. ABD adaletten ve hukuktan yana olduklarini soylerler hep reziller.

Son düzenleme:

Ne gibi bir sorun görüp bu araştırma reddedilmişti bilmiyorum ama Epstein olaylarinin tekrardan gündem olmasiyla akıllara enteresan teoriler geliyor.

Hem bu gündem için hem de bu zihniyet tarafindan yönetildiğimizi hatırlatmak için bir flashback haberi olarak dursun.
AKP ve MHP oylarıyla o kadar reddedilen öneri var ki..

Ne gibi bir sorun görüp bu araştırma reddedilmişti bilmiyorum ama epstein olaylarinin tekrardan gündem olmasiyla akıllara enteresan teoriler geliyor.

Hem bu gündem için hem de bu zihniyet tarafindan yönetildiğimizi hatırlatmak için bir flashback haberi olarak dursun.

Dünyadaki bütün toplumlar üst tabakalara kukla olmak istemiyor ise ortak akıl ile hareket edecekler. Olabildiğince bilinçli olacaklar. Ancak böl, parçala yönet sistemiyle toplum bir güzel yönetiliyor. Bana kalırsa kimsenin suçu yok. Tek suçlu tanrı. Bu durumda da sadece tanrının insanları yaratma gerekçesini düşünüp ona soruyorum, "ne gerek vardı veya amacın neydi?" diye. Ya da insan oğluna var olup olmamak gibi seçenekler sunabilirdi. Eğer içinde kötülük varsa onu yok edip cehennem safsatasını ortadan kaldırıp herkesi sonsuz cennetine alırdı. Depreme sebep olan şeyin en dibine bakılıyor. Ve suçlu fay hattı oluyor. Bu da o mantık. Bütün bu karmaşanın suçlusu kim? Tanrı.

İnternette İsrail'in kaçırdığı ile ilgili haberler dolanıyor ne kadar doğru bilmem. Çünkü İsrail öldürdüğü esirlerin bile organlarını alıp teslim ediyormuş.