Ak Parti'nin yaptigi seyleri desteklemedigimi saniyorum ki belirtmeme gerek yok; ama yazdiklarima boyle baslamis olayim. Zamaninda her Allah'in gunu de eylemlere katilip avazim ciktiginca bagirip, tabiri caizse, eve her yerim agriyarak geliyordum. Ancak Izmir'in AKP'ye gecmesine uzulmeyi birak, bir bakimdan sevincliyim. Cunku CHP ve cikardiklari adaylar Izmir'i garanti bir kale olarak gorup her seferinde 0 hizmet ile donemi sonlandiriyorlar. Rekabet yok, bu sebepten bu zihniyete gore hizmet verilmesine gerek yok ve bu yuzden de Izmir potansiyelini asla gerceklestiremiyor. Ak Parti ilk defa bu sansi yakaladi; firsati iyi degerlendirip hizmet edeceklerini dusunuyorum. Belediye baska, cumhurbaskanligi bambaska. Bu konuya bir de bu perspektiften bakmak gerek. bu işler aday meselesi değil, aynı baskan olması bir şeyi değiştirmez. Belediyeleri ele gecirmek icin yapılan seyleri kesinlikle desteklemıyorum, konuya yorumum bu açıdan değildir.
Ekleme yapayım: Eskişehir de aynı durumda.

Çök Akpkk çök, kim tutar seni bir kolunda belediye, diğer kolunda da terör ortakları varken kim yolundan alıkoyar seni. Kırmızı çizgiymiş, maneviyatmış hiç tanıdık gelir mi?

Valla şunu diyeyim size, ben İzmir'e defalarca kez gittim; otobanları falan pislik götürüyor, kokuyor her yer. İyi yerleri de var Allah için ama yok yani, belediyeleri mi kötü; yönetimi mi anlamadım. İnanmıyordum ama var yani, yollarda çöpler falan. İstanbul'da Kartal'da vardı aynı şekilde, orayı da CHP yönetiyor; çöp doluydu yol kenarları.
Bir süreliğine çöp falan yok reis belki eskidendir en son öyle görmüştüm gittiğimde. İzmir'i bilmiyorum.

Son düzenleme:
Kartal'dayım bir süreliğine çöp falan yok reis belki eskidendir. İzmir'i bilmiyorum.

Bir süreliğine yok hocam, benim arkadaş orada git gel yapıyorum arada. En son gittiğimde hiçbir şey yoktu, doğru. Ama bundan 1 sene önce gitmiştim, yol kenarında çöp kutuları kenarları ful poşet çöp doluydu. Yani burada kesinlikle CHP kötü, AKP iyi demiyorum ama CHP belediyecilik olarak sanki biraz fıs gibi ya.

Bir süreliğine yok hocam, benim arkadaş orada git gel yapıyorum arada. En son gittiğimde hiçbir şey yoktu doğru. Ama bundan 1 sene önce gitmiştim yol kenarında çöp kutuları kenarları ful poşet çöp doluydu. Yani burada kesinlikle CHP kötü AKP iyi demiyorum ama CHP belediyecilik olarak sanki biraz fıs gibi ya.
O zaten bilinen bir şey. CHP Belediyecilikte çöp ama ben görmediğimi söyledim sadece. Çöp falan hiç görmedim buralarda bir süredir buradayım. Beraber çalışan iki parti arasında değişim olmuş der geçerim.

Son düzenleme:
O zaten bilinen bir şey. CHP Belediyecilikte çöp ama ben görmediğimi söyledim sadece. Çöp falan hiç görmedim buralarda bir süredir buradayım. Ama şu anki CHP'nin de parti olarak kimden yana olduğunu bence herkes gayet biliyor. Beraber çalışan iki parti arasında değişim olmuş der geçerim.

O konuda hemfikiriz, son 1 yılda kim ne gördük. Belediyeyi geçtim, artık asayiş yok sokaklarda. Ben kendim geceleri dışarıda olurum, bazen bekçi falan da göremiyorum uzun zamandır. Belediye AKP'nin. Çöp olayı burada oldu mu dersen, ben hiç görmedim. Onun dışında asayiş eksik, belki biraz tadilat vs. olabilir. Yeni bir şey yok. Muhtarlık var mesela, muhtar niye var, devlet niye muhtara para veriyor, belirsiz.