Mümkün değil! Ama bunu yapmayı düşünürseniz mümkün olabilir.

Diğer dediklerine katılıyorum, özellikle de İmamoğlu kadar balon bir siyasetçi görmedim.
Benim suçum yok, bunlara da asla oy vermedim. Türevlerine de oy vermedim. Ama ben de diğerleri ile birlikte bu eziyeti yaşadım, hala da yaşıyoruz. O yüzden hiç umurumda olmaz, ilk fırsatta giderim. Ülke de kurtarılamaz durumda; ilk olarak göçlerden dolayı elini kolunu sallayan giriyor ve nüfusları çok artacak, meclise kadar girecekler, hatta parti kuracaklar, bu kaçınılmaz. Sonrasında suçluları saldılar ve gelen göçlerle her türlü insan var. Sonrasında diyecekler ki, "Bu sistem çalışmıyor, şeriata geçirelim." Kimse de karşı çıkamaz, olacak olan bu.

Benim suçum yok, bunlara da asla oy vermedim. Türevlerine de oy vermedim. Ama ben de diğerleri ile birlikte bu eziyeti yaşadım, hala da yaşıyoruz. O yüzden hiç umurumda olmaz, ilk fırsatta giderim. Ülke de kurtarılamaz durumda; ilk olarak göçlerden dolayı elini kolunu sallayan giriyor ve nüfusları çok artacak, meclise kadar girecekler, hatta parti kuracaklar, bu kaçınılmaz. Sonrasında suçluları saldılar ve gelen göçlerle her türlü insan var. Sonrasında diyecekler ki, "Bu sistem çalışmıyor, şeriata geçirelim." Kimse de karşı çıkamaz, olacak olan bu.

Valla senin hayatın, senin tercihin hocam; bi'şey diyemem.

Ben asla ülkemi terk edip de belirttiğin zihniyetin yayılmasını kolaylaştırmayacağım.

Geçmiş jenerasyonlar maalesef nispeten daha cahildi, 2028 seçimlerinde ise yeni - okumuş jenerasyonun etki kapasitesi hissedilir şekilde artacak.

Bu arada yönetim kadrosunda bu tarz olmaması gereken vakalar AB ülkeleri ve ABD'de de oluyor. Özellikle AB ülkeleri göçmenler konusunda bizden çok daha kötü durumdalar.

Milletin umutlarıyla oynadılar, tek güçlü ana muhalefet özel yaptılar, şu YPG'yi öven, ağzından dem düşmeyen adam. İmamoğlu da aynısı. Bunların hepsi ABD partisine bağlı, bütün partiler öyle. Daha neler neler olacak, yaklaşık 3 yıl var ya da yok, ülke tamamen bitecek. İmkanı olan gitsin ülkeden.

Valla senin hayatın, senin tercihin hocam; bi'şey diyemem.

Ben asla ülkemi terk edip de belirttiğin zihniyetin yayılmasını kolaylaştırmayacağım.

Geçmiş jenerasyonlar maalesef nispeten daha cahildi, 2028 seçimlerinde ise yeni - okumuş jenerasyonun etki kapasitesi hissedilir şekilde artacak.

Bu arada yönetim kadrosunda bu tarz olmaması gereken vakalar AB ülkeleri ve ABD'de de oluyor. Özellikle AB ülkeleri göçmenler konusunda bizden çok daha kötü durumdalar.
Yeni nesil daha kötü, her şey çıkıyor onlardan. Zaten son seçim olacak, bir daha olmaz herhalde. Oralarda oluyor da hukuk var, adamlar iyi sistem yapmışlar; olmaması gereken adam alıp başını yürüyemiyor, kendi dükkanı gibi ülkeyi yönetemiyor. Hesap verme durumu bile var. Göçmen konusuna gelirsek, iyi olan ülkeler var; illaki adı büyük olan ülke şart değil. Ben açıkçası Malta düşünüyorum.

Ülkeler de bizim ülke için söylemiyorum; siyasetten bir kazancınız yoksa, anlamı yok konuşmanın. Herkes kendini kurtarmaya baksın.

@Utku92 parti kurulmuş sanırım. Bununla birlikte CHP'nin Milletvekili sayısı 135'ten 44'e düşmüş. Özel'in kurduğu Yeni Parti ise 91 Milletvekili ile yeni Ana Muhalefet partisi oldu.

Bakalım n'olacak, Sayın Özel'in D*M'e yanlama sevdası biter umarım.

@Utku92 parti kurulmuş sanırım. Bununla birlikte CHP'nin Milletvekili sayısı 135'ten 44'e düşmüş. Özel'in kurduğu Yeni Parti ise 91 Milletvekili ile yeni Ana Muhalefet partisi oldu.

Bakalım n'olacak, Sayın Özel'in D*M'e yanlama sevdası biter umarım.
Biteceğini sanmıyorum; bilerek kazanmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Yeni parti nedir? Yapay zekaya yaptırsalar bir şey çıkarırdı ortaya; nasıl vizyonsuzluk. Öyle sistem kurmuşlar ki sadece AKP kazanıyor.