Bazı yarım akıllılar "İzmir, Belediyecilik görecek." diyor da aynı BB başkanı CHP'deyken bir şey yapılmıyorsa o zaman sorgulanması gereken bu Belediye'nin faaliyet göstermesini, varlıklarını azaltan yetkili kişide ama bunu düşünmüyorlar.

Ak Parti'nin yaptigi seyleri desteklemedigimi saniyorum ki belirtmeme gerek yok; ama yazdiklarima boyle baslamis olayim. Zamaninda her Allah'in gunu de eylemlere katilip avazim ciktiginca bagirip, tabiri caizse, eve her yerim agriyarak geliyordum. Ancak Izmir'in AKP'ye gecmesine uzulmeyi birak, bir bakimdan sevincliyim. Cunku CHP ve cikardiklari adaylar Izmir'i garanti bir kale olarak gorup her seferinde 0 hizmet ile donemi sonlandiriyorlar. Rekabet yok, bu sebepten bu zihniyete gore hizmet verilmesine gerek yok ve bu yuzden de Izmir potansiyelini asla gerceklestiremiyor. Ak Parti ilk defa bu sansi yakaladi; firsati iyi degerlendirip hizmet edeceklerini dusunuyorum. Belediye baska, cumhurbaskanligi bambaska. Bu konuya bir de bu perspektiften bakmak gerek. bu işler aday meselesi değil, aynı baskan olması bir şeyi değiştirmez. Belediyeleri ele gecirmek icin yapılan seyleri kesinlikle desteklemıyorum, konuya yorumum bu açıdan değildir.

Son düzenleme:
Valla şunu diyeyim size, ben İzmir'e defalarca kez gittim; otobanları falan bok götürüyor, kokuyor her yer. İyi yerleri de var Allah için ama yok yani, belediyeleri mi kötü; yönetimi mi anlamadım. İnanmıyordum ama var yani, yollarda çöpler falan. İstanbul'da Kartal'da vardı aynı şekilde, orayı da CHP yönetiyor; çöp doluydu yol kenarları.

Ne seçimi ne muhalefeti dostlar siz iyi misiniz? Eskidendi o eskiden. Artık bu ülkede muhalefet yok. Attığınız oyların sandıkta karşılığı yok. Belki bir umut 2023 seçimlerine doğru bir strateji ile gidilseydi öyle kazanılırdı diyebilirdik ama o da geçti gitti. Bu ülkede sadece baştakilerin kurduğu bir oyun var. Biz de o oyunun bir parçasıyız.

Ak Parti'nin yaptigi seyleri desteklemedigimi saniyorum ki belirtmeme gerek yok; ama yazdiklarima boyle baslamis olayim. Zamaninda her Allah'in gunu de eylemlere katilip avazim ciktiginca bagirip, tabiri caizse, eve her yerim agriyarak geliyordum. Ancak Izmir'in AKP'ye gecmesine uzulmeyi birak, bir bakimdan sevincliyim. Cunku CHP ve cikardiklari adaylar Izmir'i garanti bir kale olarak gorup her seferinde 0 hizmet ile donemi sonlandiriyorlar. Rekabet yok, bu sebepten bu zihniyete gore hizmet verilmesine gerek yok ve bu yuzden de Izmir potansiyelini asla gerceklestiremiyor. Ak Parti ilk defa bu sansi yakaladi; firsati iyi degerlendirip hizmet edeceklerini dusunuyorum. Belediye baska, cumhurbaskanligi bambaska. Bu konuya bir de bu perspektiften bakmak gerek. bu işler aday meselesi değil, aynı baskan olması bir şeyi değiştirmez. Belediyeleri ele gecirmek icin yapılan seyleri kesinlikle desteklemıyorum, konuya yorumum bu açıdan değildir.

0 hizmet konusuna katılıyorum. 2 defa İzmir'e gitme şansım oldu biri 2024 diğeri de 2025, ikisi arasında değişen hiçbir şey olmamıştı. Sokaklar çöp doluydu, deniz simsiyahtı, yollar çukur doluydu, Torbalı - İzmir arası otoban pis kokudan geçilmiyordu.

İlçe belediyelerin de elbette suçu vardır ama çoğunluğu aynı partiye ait olan bir yerde bu denli hizmetsizlik olmaz. Rezalet. "Bu kadar övdükleri İzmir bu muydu ya?" dedim.

0 hizmet konusuna katılıyorum. 2 defa İzmir'e gitme şansım oldu biri 2024 diğeri de 2025, ikisi arasında değişen hiçbir şey olmamıştı. Sokaklar çöp doluydu, deniz simsiyahtı, yollar çukur doluydu, Torbalı - İzmir arası otoban pis kokudan geçilmiyordu.

İlçe belediyelerin de elbette suçu vardır ama çoğunluğu aynı partiye ait olan bir yerde bu denli hizmetsizlik olmaz. Rezalet. "Bu kadar övdükleri İzmir bu muydu ya?" dedim.

İzmirdekilerin hizmetle işi yok ki, Atatürk'ün partisi diye CHP'ye oy atan tayfa. Hizmet olsa ne olur, olmasa ne olur. Şahsen hizmet göremesem babama bile oy atmam.

Bu durumda olunmasının tek sebebi muhalefet gibi olup ama yiğidim aslanım söylemekten öteye gidemeyen bir güruhtur. İzmirli arkadaşlar için iyi olur, AKP tarihinde ilk defa İzmir'i almış, seçime kadar İzmir'i baştan sona yaparlar. En azından hizmet görülür.