İBB şimdiden kaybetme çalışmalarına başlamış.

En sonunda tamamen soyunup dışarıda koşacağım sırf beni deliler hastanesine alsınlar diye. Delileri Tanrı olduğumu ikna eder ve hayalimdeki mükemmel toplumla mükemmel bir hayat kurarım kendime. Yoksa bu ülkeden başka türlü kaçamam.

İBB şimdiden kaybetme çalışmalarına başlamış.

Eğitim gören üniversiteli öğrencilere bir destek yapılmasında aslında bir sorun yok. Diğer mültecilerin aksine gerçekten bir şey yapmayı deniyorlar ve bir eğitim kurumuna da yerleşmişler. Aileleri savaş bölgesinde çok kötü durumda olup destek verecek durumda olamayabilir. Konu eğitim olduğunda ayrımcılık söz konusu olmamalı fakat Türk öğrenciler KYK’den ortalama 2000 TL ve İBB’den 7500 TL gibi çoğunlukla yetersiz gelen burslar alırken ve genellikle İstanbul gibi pahalı bir şehirde Türk vatandaşlığı olmayanlar için farklı ek destek yokken ilk fırsatta Filistinli öğrencilere bu kadar çok destek vermeleri garip olmuş. Öğrencilere en son COVID sürecinde de destek olmuşlardı sanırım.

Fransa’da bile Filistinlilere ve İsraillilere yardım edenlere denk geliyorum. Marsilya’da her yere onlar için destek mesajı yazmışlardı.

Son düzenleme:
Abi bunlar mülteciler mi yoksa okuyup dönecek olanlar miydi?
Sağdan veya aşırı soldan oy koparmak için kendi hizalarindan çıkmazlar umarım...

CHP henüz daha akıllanmadı, yalakalık yapıp sahte gülümsemeler atarak kendilerine uzak olan insanlardan oy toplayamayacaklarını bir türlü anlamadılar. O yüzden CHP uzun yıllar daha küfür yemeye mahkum gibi.

En sonunda tamamen soyunup dışarıda koşacağım sırf beni deliler hastanesine alsınlar diye. Delileri Tanrı olduğumu ikna eder ve hayalimdeki mükemmel toplumla mükemmel bir hayat kurarım kendime. Yoksa bu ülkeden başka türlü kaçamam.
İyi güzel dediklerimiz bir günde yaşamıyor arkadaş. Arap seviciliği bitmez bu ülkede arkadaş ben bunu anladım.

CHP henüz daha akıllanmadı, yalakalık yapıp sahte gülümsemeler atarak kendilerine uzak olan insanlardan oy toplayamayacaklarını bir türlü anlamadılar. O yüzden CHP uzun yıllar daha küfür yemeye mahkum gibi.
AKP'ye mi çalışıyorlar diye bazen şüphelenmekteyim.

Bu ülkeden başka türlü kaçamam.

Mustafa Kemal Atatürk kurduğu Turkiye Cumhuriyeti'ni bizlere emanet etti. Bizim görevimiz onun sözünü yerine getirmek ve ne olursa olsun ülkemize sahip çıkmaktır. Yurt dışına kaçarak vatana ihanet etmiş oluruz. Ne zorluk çekersek çekelim dayanmamız lazım. Eğer hemen pes edersek AKP kolay kolay ülkeden komple gidemez.